How To: 10 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τα jeans σου στο γραφείο

How To: 10 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τα jeans σου στο γραφείο

Τα do’s & don’ts για να μη χρειαστεί να αποχωριστείς το αγαπημένο σου κομμάτι ούτε στο γραφείο!

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην λατρεύει τα jeans. Ειδικά όταν βρούμε εκείνο το κομμάτι που εφαρμόζει τέλεια και κολακεύει απίστευτα, δε θέλουμε με τίποτα να το αποχωριστούμε. Δυστυχώς, όμως, τα jeans σίγουρα δεν ανήκουν στα ρούχα που θεωρούνται κατάλληλα για όλους τους χώρους και ένας από αυτούς είναι το γραφείο. Αυτό συμβαίνει, γιατί έχουν ταυτιστεί με το casual ντύσιμο, οπότε σε ένα εργασιακό περιβάλλον με αυστηρό dress code θεωρούνται ακατάλληλα. Για να σου φτιάξουμε την ημέρα όμως, έχουμε να σου πούμε πως, αν δώσεις προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, μπορείς να φορέσεις το jean παντελόνι σου, ακόμη και εν ώρα εργασίας.

Το ντύσιμο στον χώρο εργασίας έχει αλλάξει μετά την πανδημία

Τον τελευταίο χρόνο, υπήρξε μια χαλάρωση στους κανόνες του στυλ. Τώρα που επιστρέψαμε στο γραφείο, το ντύσιμο στον χώρο εργασίας έχει αλλάξει επίσης. Μιας και βλέπουμε περισσότερα sneakers από τακούνια στο κόκκινο χαλί τους τελευταίους μήνες, νομίζω πως είναι ασφαλές να πούμε πως το denim έχει εγκριθεί και για πιο επίσημες περιστάσεις.

7 φορές που οι celebrities φόρεσαν sneakers στο κόκκινο χαλί

Πώς θα φορέσεις το jean παντελόνι τις χαλαρές μέρες στο γραφείο

Καταρχάς, το πιο βασικό είναι να επιλέξεις ένα jean σε απλή, κλασική γραμμή και χωρίς σκίσματα, ξέφτια ή άλλα διακοσμητικά rock ή grounge αισθητικής. Θα θελήσεις επίσης να επικεντρωθείς στα σκουρόχρωμα jeans ή αυτά σε ουδέτερη απόχρωση. Απόφυγε τα super skinny κομμάτια. Τα straight jeans ή τα jeans με καμπάνα γραμμή είναι μια ευέλικτη επιλογή. Ο βασικός κανόνας για να φορέσεις το jean σου σε ένα business-casual περιβάλλον είναι να το συνδυάσεις με chic κομμάτια, όπως μια μεταξωτή μπλούζα, ένα πλεκτό ή ένα κλασικό μπλέιζερ.

Weekend mode: 10 τζιν παντελόνια για όλη την ημέρα

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, αναζήτησε μια τσάντα με καθαρές γραμμές, minimal κοσμήματα και ίσως ένα μεταξωτό φουλάρι. Απόφυγε να το συνδυάσεις με αθλητικά παπούτσια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα office-approved denim looks και να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @anoukyve

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: