House of Fame: Σαν νεράιδα από παραμύθι μέσα στο lavender dress της η Ελένη Φουρέιρα

House of Fame: Σαν νεράιδα από παραμύθι μέσα στο lavender dress της η Ελένη Φουρέιρα

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε πιο λαμπερή από ποτέ!

Μετά από αποχή μίας εβδομάδας λόγω των διακοπών του Πάσχα το «House of Fame» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Η all-star κριτική επιτροπή -με τους Καίτη Γαρμπή, Φοίβο, Γιάννη Πλούταρχο και Γιώργο Αρσενάκο- είναι και πάλι στη θέση της και, βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η παρουσιάστρια, αυτήν την Παρασκευή, αποφάσισε να κάνει μια εμφάνιση… βγαλμένη από παραμύθι. Με maxi φόρεμα Elisabetta Franchi σε lavender απόχρωση και glitter, sexy σκισίματα και στους δύο γοφούς, αλλά και αποκαλυπτική πλάτη, η Ελένη Φουρέιρα τράβηξε όλα τα βλέμματα για ένα ακόμη βράδυ. Ο στυλίστας της, Γιώργος Καραπέτης, έβαλε όλη τη μαεστρία του, ενώ το look ολοκληρώθηκε με nude γόβες Christian Louboutin και ασημί κοσμήματα Danelian Diamond Club. 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έκανε την ανατροπή, όμως, και με τα μαλλιά της. Ειδικότερα, εμφανίστηκε με εμφανώς πιο σκούρα καστανά μαλλιά, σε υπέροχο vague χτένισμα, το οποίο επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, ενώ στο μακιγιάζ- δια χειρός Παντελή Τουτουντζή πάντα- επέλεξε smoky eyes και κράτησε σε nude αποχρώσεις τα χείλη της. Στην παρακάτω gallery και στο βίντεο θα δεις το αποψινό, παραμυθένιο look της Ελένης Φουρέιρα, αλλά μπορείς να θυμηθείς και τα outfits των προηγούμενων εβδομάδων για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

 Να σου υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο live αποχώρησε η Χρύσα Μαλακόζη, ενώ οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας είναι οι Μαριάννα Κάρα, Έλενα Δομάζου και Πηνελόπη Τσακυρίδου. Στο τέλος της βραδιάς θα μάθουμε ποια κοπέλα τελικά πήρε την πόρτα της εξόδου από τη Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: