House of Fame: Πιο κομψή από ποτέ μέσα στο total black σύνολό της η Ελένη Φουρέιρα

House of Fame: Πιο κομψή από ποτέ μέσα στο total black σύνολό της η Ελένη Φουρέιρα

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε πλατό και τηλεθεατές με την αποψινή εμφάνισή της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα μάς εντυπωσίασε με το sexy mini, sequined φόρεμά της και πραγματικά ξεπέρασε τις στυλιστικές προσδοκίες μας. Μας αιφνιδίασε, όμως, αλλάζοντας εντελώς hair look και βγαίνοντας στη σκηνή του House of Fame με κοντό καρέ κούρεμα. Το ίδιο συνέβη και απόψε και πραγματικά μας έχει μπερδέψει για το αν είναι όντως αυτό το νέο κούρεμά της ή πρόκειται για περούκα. 

Σήμερα, πάντως, για ακόμη μια φορά η ίδια και η ομάδα της έβαλαν τα δυνατά τους για να δούμε αυτό το αποτέλεσμα στις οθόνες μας. Η Ελένη Φουρέιρα απόψε μάς καλωσόρισε στο έκτο live του House of Fame φορώντας total black, ανδρόγυνο σύνολο Laskos. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες Casadei και κοσμήματα Danelian diamond club.

Το styling της Ελένης, για ακόμη μια φορά, επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Μάρκος Ανδριώτης, τα wet μαλλιά ο hairstylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς, ενώ το μακιγιάζ ο make up artist, Παντελής Τουτουντζής. Στην παρακάτω gallery και στο βίντεο μπορείς να δεις την αποψινή, ultra chic εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, αλλά να θυμηθείς και τα προηγούμενα looks της, ώστε να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. 

Να σου αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή αποχώρησε από τη μουσική Ακαδημία ο Θέμης, ενώ αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Obi, ο Γιώργος Σπετσιώτης και η Έλενα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: