Hot summer night: Οι πιτζάμες και τα νυχτικά που θα χρειαστείς για να επιβιώσεις στον καύσωνα

Hot summer night: Οι πιτζάμες και τα νυχτικά που θα χρειαστείς για να επιβιώσεις στον καύσωνα

Μην στριφογυρίζεις όλο το βράδυ!

Όλοι αγοράζουμε ανεμιστήρες, κάνουμε δροσερά ντους και μουρμουρίζουμε μόνοι μας στο σπίτι «κάνει ζέστη». Ο καύσωνας ξαναέρχεται και, όπως κάθε χρόνο, είναι σαν να μην έχουμε ξαναδεί ποτέ τον ήλιο. Οπότε, εάν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς κατά τη διάρκεια μιας ζεστής νύχτας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι κοιμάσαι φορώντας τις σωστές πιτζάμες.

Αν νομίζεις πως με το να φορέσεις ένα φαρδύ σορτς και ένα T-shirt θα είσαι καλυμμένη, τότε κάνεις λάθος. Πρέπει να ψάξεις για ελαφριά υφάσματα όπως το λινό, που είναι δροσερό στην αφή, αναπνέει και είναι ικανό να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματος. Το βαμβάκι έχει επίσης παρόμοιες ιδιότητες, αν και θα πρέπει να είναι καθαρό και όχι αναμιγμένο με συνθετικές ίνες.

Ένα είναι το πιο δροσερό ύφασμα του καλοκαιριού

Επίσης, μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις πέρσι ήταν το νυχτικό και, πιο συγκεκριμένα, τα νυχτικά που φοριούνται σαν φορέματα, επειδή η μόδα θέλει τις γυναίκες στυλάτες ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Ανερχόμενα brands όπως το Daily Sleeper έχουν σχεδιάσει νυχτικά με φουσκωτά μανίκια και βολάν και τώρα ακόμα περισσότερες εταιρείες ακολουθούν αυτήν την τάση. Το brand Yolke για παράδειγμα σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις τα αρχικά σου στις πυτζάμες του.

Πώς να φορέσεις πιτζάμες στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά, παντού:

Μια τέτοια αγορά είναι μια πολύ καλή επένδυση, όπου αποφασίσεις να φορέσεις την αγαπημένη σου πιτζάμα ή το αγαπημένο σου φόρεμα-νυχτικό. Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας επιλογές.

Main photo creds: @daily_sleeper

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: