Hooters: Επαναστάτησαν οι σερβιτόρες για τα νέα… ακόμα πιο κaυτά σορτς της στολής τους – «Είναι σαν εσώρουχο»

Μετά τις αντιδράσεις από εργαζόμενες στα εστιατόρια η εταιρεία προχώρησε σε διευκρινίσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογή ανάμεσα στην παραδοσιακή στολή και την καινούργια

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τον ενδυματολογικό τους κώδικα (που από κάποια τοπικά ΜΜΕ ερμηνεύονται ως υπαναχώρηση) προχώρησε η αλυσίδα εστιατορίων Hooters, μετά τον σάλο που προκάλεσε η πρόσφατη απόφασή της να αλλάξει την τολμηρή στολή των σερβιτόρων της, κάνοντας ακόμα πιο κοντό το ήδη… καυτό σορτς!

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση μετά το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε στα social media από τον νέο ενδυματολογικό κώδικα, με αρκετές σερβιτόρες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στο TikTok και άλλες πλατφόρμες. «Καθώς συνεχίζουμε να ακούμε και να ανανεώνουμε το image των κοριτσιών των Hooters, διευκρινίζουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα στην παραδοσιακή στολή και την καινούργια», έγραψε εκπρόσωπος της Hooters America σε ένα email στο Business Insider, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή.

@ggnguyen

what’s that supposed to fit?!? ##hooterstiktok ##hooter ##hootersgirl ##StudentSectionSauce

♬ KeyKey Palmer — ConTejas

Σύμφωνα πάντως με προηγούμενο ρεπορτάζ της New York Post, η ειδοποίηση που είχε σταλεί στα κορίτσια αναφορικά με τις αλλαγές στις στολές τους δεν ανέφερε ότι η αντικατάσταση του σορτς ήταν προεταιρετική, αλλά αντίθετα ότι απαγορεύεται πλέον να φορούν το παλιό σορτς, κι ότι αν αισθάνονται άβολα μπορούν να υποβάλλουν την παραίτησή τους.

@theflathootersgirl

Reply to @kat.abrramo so here’s what they look like on! I had to use a tape measure for my sizing and then I still couldn’t get them off after this video

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr