Hola guapa! 7 ισπανικά fashion brands που πρέπει να ανακαλύψεις φέτος το καλοκαίρι

Hola guapa! 7 ισπανικά fashion brands που πρέπει να ανακαλύψεις φέτος το καλοκαίρι

Πρέπει σίγουρα να μπουν στην wish list σου!

Όταν σκέφτεσαι τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας το πιο πιθανόν είναι πως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι θα έρθουν πρώτα στο μυαλό σου. Στον κόσμο της μόδας όμως και η Ισπανία είναι μια χώρα που επηρεάζει την εξέλιξη της βιομηχανίας. Κάποια από τα πιο γνωστά high-street fashion brands όπως Zara, Mango, Pull&Bear και Massimo Dutti είναι οι go-to προορισμοί μας για στυλάτα και οικονομικά ψώνια. Επιπλέον, ο αγαπημένος σχεδιαστής παπουτσιών της «Carrie Bradshaw» από το Sex and the City, ο Μanolo Blahnik, είναι Ισπανός.

Ωστόσο, υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα μικρότερα brands που περνάνε απαρατήρητα από τους ξένους αλλά που λατρεύουν οι ντόπιοι. Από την πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη έως και την πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας, την Βαρκελώνη, έχουμε κάνει μια λίστα με νέες επιχειρήσεις μόδας που σίγουρα θα προσελκύσουν τους Έλληνες πελάτες. Η μόδα είναι μια τέχνη και στην Ισπανία πολλοί σχεδιαστές δημιουργούν τα ρούχα τους αντλώντας έμπνευση από ζωγράφους όπως οι Goya, Picasso, Zurbarán και Sorolla.

Τι θα έλεγες να μάθεις μερικά από αυτά τα brands και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με τα κομμάτια τους; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε συνέχισε στην gallery παρακάτω.

Αν αγαπάς το minimal στυλ στην παραλία πρέπει να διαβάσεις για αυτά τα οκτώ ξένα brands

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: