Haute Red: 4 τρόποι να κάνεις τις εμφανίσεις σου να δείχνουν couture φορώντας κόκκινο

Αυτό μας παροτρύνει να κάνουμε και εμείς το ίδιο για φέτος το καλοκαίρι, ακόμα κι αν το κόκκινο δεν αποτελεί «» της σεζόν. Εμείς θα στο χαρακτηρίσουμε ως διαχρονική αξία και θα σου προτείνουμε 4 τρόπους να το ενσωματώσεις στα καλοκαιρινά σου looks.

Διάβασε κι αυτό:

#1. Παίξε με παραπάνω από μια απόχρωση του κόκκινου και δημιούργησε total κόκκινα looks με διαφορετικά κόκκινα μαζί.

#2. Τόλμησε και συνδύασε το κόκκινο με μια bold απόχρωση, όπως το φούξια ή το πορτοκαλί. Θα δημιουργήσεις το πιο ενδιαφέρον color block σύνολο.

#3. Πολλές γυναίκες δεν ξέρουν με τι παπούτσια να συνδυάσουν τα κόκκινα looks/ρούχα τους, γι” αυτό προτίμησε  nude και γήινα χρώματα που σαν θερμές αποχρώσεις ταιριάζουν φανταστικά μεταξύ τους.

#4. Μια και είναι έντονο το κόκκινο, το οποίο είναι ταυτισμένο και με το χρώμα του έρωτα, φρόντισε οι γραμμές των ρούχων που θα επιλέξεις να μην είναι πολύ στενές, αποφεύγοντας έτσι να κάνεις τα looks σου να δείχνουν κιτς. Ρούχα σε ίσια, ψηλόμεση αλλά και fit & flare σιλουέτα είναι οι καλύτερες επιλογές για το χρώμα αυτό.

Αν χρειάζεσαι λίγο #inspo, παρακάτω σου βρήκαμε τα αγαπημένα μας looks που περιλαμβάνουν το κόκκινο χρώμα, από μερικά από τ” αγαπημένα μας fashion girls.

Nicole Warne

 

Aimee Song

Katrin Teigl

Alexa Chung

Giovanna Engelbert

Jeanne Damas

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/aimeesong/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: