Happy Traveller στο Ορλάντο (trailer)

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 17:40, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Happy Traveller ολοκληρώνει το οδοιπορικό του στη Φλόριντα με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα να επισκέπτονται την περιοχή του Ορλάντο.

Με αφετηρία ένα κλασικό αμερικάνικο μοτέλ στην καρδιά της Φλόριντα, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα εξερευνούν την πόλη του Ορλάντο και τη γύρω περιοχή, που είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα μέρη διακοπών για τους Αμερικανούς.

Πηγαίνουν στο διαστημικό κέντρο της Nasa στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, για μία από τις κορυφαίες εμπειρίες εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας που έζησαν ποτέ. Βλέπουν τις πλατφόρμες εκτόξευσης από όπου απογειώθηκαν οι ιστορικές διαστημικές αποστολές, το μεγαλύτερο μονώροφο κτήριο στον κόσμο καθώς και τις εγκαταστάσεις της SpaceX του Elon Mask. Νιώθουν δέος δίπλα σε εμβληματικά διαστημόπλοια όπως το Atlantis και το Apollo και περιηγούνται στον «κήπο των ρουκετών».

Κάνουν βόλτα στα μεγάλα θεματικά πάρκα και λούνα παρκ για τα οποία είναι παγκοσμίως γνωστό το Ορλάντο, όπως τα Universal Studios και η Disney World, αλλά και σε πιο εκπαιδευτικά θεματικά πάρκα όπως το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Στη συνέχεια, πηγαίνουν πεζοπορία στο δάσος για να δουν από κοντά μία από τις δεκάδες λίμνες που υπάρχουν στην περιοχή δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο φυσικό τοπίο.

Το ταξίδι αυτό ολοκληρώνεται, φεύγοντας από το Ορλάντο και οδηγώντας προς της πόλη της Μελβούρνης, μια παραθαλάσσια πόλη στις ανατολικές ακτές της Φλόριντα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Εκεί απολαμβάνουν μια βόλτα στην τεράστια παραλία, πριν συνεχίσουν με τελικό προορισμό το Μαϊάμι για να επιβιβαστούν στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: