Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει… για να κάνει τις μέρες μας Happy! Είστε έτοιμοι για την επιστροφή της αγαπημένης σας πρωινής τηλεοπτικής συνήθειας; Απλά συντονιστείτε στον Alpha!

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy Day!
Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.
Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις με την ιδιαίτερη ματιά του.
Ο Γιώργος Σατσίδης επιστρέφει στην παρέα με μπόλικη… Χολυγουντιανή αστερόσκονη. Η Όλγα Λαφαζάνη με αποκλειστικές συνεντεύξεις μας φέρνει πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα. Ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: