Hailey Bieber & Kendall Jenner πήγαν το athleisure style σε άλλο επίπεδο

Hailey Bieber & Kendall Jenner πήγαν το athleisure style σε άλλο επίπεδο

Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να είμαστε στυλάτες ακόμα κι όταν πηγαίνουμε στο supermarket;

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει buzz γύρω από το όνομά τους τόσο λόγω της ταχύτατης ανέλιξής τους στο χώρο του modeling όσο και λόγω της προσωπικής τους ζωής. Οι μετοχές της Kendall Jenner και της Hailey Bieber έχουν ανέβει αισθητά με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας να τις θέλουν εναγωνίως στα runways τους και τους paparazzi να επιμένουν για ένα κλικ γεμάτο στυλ και coolness.

Ακριβώς αυτό συνέβη και πριν λίγες μέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τα δύο top models και φίλες να πηγαίνουν στο supermarket στο Los Angeles. Για την περίσταση, τα δύο κορίτσια επέλεξαν μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων δύο ετών: το athleisure style.

Η Kendall Jenner επέλεξε κολάν και sports bra σε μαύρο χρώμα, ενώ η Hailey Bieber εμφανίστηκε με biker shorts και πουλόβερ σε κοραλλί χρώμα. Φυσικά, από τα αθλητικά σύνολα των δύο διάσημων κοριτσιών δεν έλειπε και το must αξεσουάρ της Covid-19 εποχής: η μάσκα προστασίας.

Διαλέγοντας, λοιπόν, αθλητικού τύπου, casual σύνολα, η Kendall Jenner και η Hailey Bieber κατάφεραν να κάνουν fashion statement την ώρα που πήγαιναν… για τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας. Γιατί κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να είμαστε κομψές και περιποιημένες την ώρα που πάμε στο supermarket, όμως δε χρειάζεται να είμαστε και υπερβολικές. Και τα δύο supermodels κατάφεραν με αυτά τα outfits να μας δείξουν πώς θα κάνουμε πράξη- στις στυλιστικές μας επιλογές για τη συγκεκριμένη περίσταση- το ρητό «μέτρον άριστον».

Διάβασε ακόμα: 15 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις το denim παντελόνι το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: