H Ζενεβιέβ Μαζαρί μάς δείχνει πώς να φορέσουμε το μαύρο

Διάβασε ακόμη:

Και οι δυο πρόκειται για καλοντυμένες γυναίκες, το στιλ όμως της τελευταίας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον σε έναν άνθρωπο σαν εμένα που λατρεύει το μαύρο: φοράει πολύ αυτή την απόχρωση.

Ακόμη:

Με τα punk, ’90s στοιχεία να χαρακτηρίζουν το στιλ της Ζενεβιέβ, η χρωματική της παλέτα κυμαίνεται, ως επί το πλείστον, στις ουδέτερες αποχρώσεις: το nude, το λευκό και το μπλε είναι από τα χρώματα που φοράει πολύ, ενώ το edgy στιλ της εμπλουτίζει μέσα από ενδιαφέροντα prints (λεοπάρ, τρόπικαλ κτλ.), αλλά και από ανδρόγυνου ύφους κομμάτια.

Παρ” όλα αυτά, είναι το μαύρο χρώμα που κυριαρχεί συχνότερα στα looks της, εντός και εκτός κάμερας. Σαν μια καλοντυμένη γυναίκα, λοιπόν, που φοράει πολύ το χρώμα αυτό κάναμε το εξής: εξετάσαμε τις εμφανίσεις της που περιλαμβάνουν το χρώμα αυτό πήραμε ιδέες για το πώς να το φοράμε κι εμείς από εδώ και πέρα.

Tα statement pieces είναι πάντα fun

 

Καμιά φορά, το να φορέσεις ένα ολόμαυρο σύνολο μπορεί να σου φανεί βαρετό. Επιλέγοντας όμως ρούχα τα οποία λόγω σχεδίου, υλικού ή υφάσματος έχουν ένα ενδιαφέρον τότε τα looks σου θα γίνουν κι αυτά πιο ενδιαφέροντα. Η Ζενεβιέβ επιλέγοντας ένα σατέν ψηλόμεσο παντελόνι, πρόσφερε αυτό το “wow factor” στην κομψή εμφάνισή της.

Μην ξεχνάς τα classics της γκαρνταρόμπας

 

Ένα μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό και η Ζενεβιέβ το γνωρίζει καλά αυτό. Το μαύρο, τύπου shirtdress της επέλεξε να φορέσει με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη και μαύρα ankle boots. Το κλασικό αυτό ρούχο ανέδειξε με εξίσου κλασικά αξεσουάρ πράγμα που εγγυάται ένα υπέρκομψο αποτέλεσμα.

Οι αναφορές σε άλλες δεκαετίες

Το γεγονός ότι το στιλ της Ζενεβιέβ χαρακτηρίζει μια edgy αισθητική, δεν σημαίνει ότι δεν την αναδεικνύει με ρούχα ή σιλουέτες από άλλες δεκαετίες. Όσο κι αν οι αναφορές από τα ’90s και τα ’80s υπάρχουν στις εμφανίσεις της, συχνά τις εμπλουτίζει κι με άλλες από τα ’60s ή τα ’70s. Για παράδειγμα, το δερμάτινο ’60s εμπνευσμένο φόρεμα που που φόρεσε στα πρώτα επεισόδια του GNTM, παντρεύει φανταστικά την ρετρό αισθητική του 1960 με την Α γραμμή του, αλλά και τη ροκ πλευρά του στιλ της Ζενεβιέβ με το δερμάτινο υλικό του ρούχου. Απογείωσε το styling με ψηλές μπότες με block χαμηλό τακούνι παραμένοντας πιστή στο ’60s ύφος του συνόλου.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/genevievevv/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: