H Χριστίνα Μπόμπα και η gypsy chic εμφάνισή της μας έδωσε ιδέες για summer looks

H Χριστίνα Μπόμπα και η gypsy chic εμφάνισή της μας έδωσε ιδέες για summer looks

Καλεσμένη στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα για να μιλήσει για τα επαγγελματικά της νέα, για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας αλλά και τη «γεύση» που της άφησε η περιπέτεια της υγείας της με τον Covid-19. Και ενώ η κουβέντα ήταν ευχάριστη, δεδομένης της θεματολογίας της, τα μάτια μας δεν ξεκολλούσαν από το ultra summerish στυλ της Χριστίνας. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φόρεσε ένα maxi φόρεμα με cut outs κάτω από το μπούστο και βολάν στο τελείωμα, σε red wine απόχρωση.

Το volumed ύφος του σε συνδυασμό με το μαύρισμά της και τα χρυσά Nak πέδιλα που φορούσε, προσδιόριζαν με τον πιο φρέσκο και σύγχρονο τρόπο το gypsy, glam style. To φόρεμα της Χριστίνας είναι δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου, και είναι ό,τι πιο sexy μπορείς να βάλεις φέτος το καλοκαίρι σε επίσημο event, αλλά και σε μία βραδινή σου έξοδο την πόλη με flat δερμάτινα καφέ ή χρυσά πέδιλα. Λεπτομέρεια που απογείωσε το look, τα σγουρά μαλλιά της Χριστίνας… το beach wave στα καλύτερά του!

Μία στυλιστική πρόταση επίκαιρη, «ήρεμη» και κολακευτική που δεν βασίζεται σε κάποιο περίτεχνο ντεσέν, αλλά στο χρώμα και στην κίνηση του συγκεκριμένου ρούχου! Εξαιρετική επιλογή!
 Οδηγός Αγοράς: Φορέματα που θα λατρέψεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: