H Χριστίνα Μπόμπα εκτιμάει τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Με ένα απλό bikini μας δείχνει ποιο είναι το key piece αυτού του καλοκαιριού, αλλά και κάθε καλοκαιριού.

«Με το βρεγμένο σούπερ μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι πέφτουν όλοι ξεροί μονομιάς λα, λα, λα», τραγουδούσε η Πωλίνα το 1987 στον δίσκο «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» και αν έχεις γεννηθεί εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980 θυμάσαι πως το ομώνυμο τραγούδι, το «Ροζ Μπικίνι», ήταν από τα αγαπημένα μας στα παιδικά parties.
Ίσως στους ρυθμούς είχε χορέψει μικρή και η Χριστίνα Μπόμπα γιατί τότε θα μας νιώθει απόλυτα. Εμάς και τον συνειρμό που κάναμε όταν είδαμε τις φωτογραφίες της από τις διακοπές της στο Sani Resort της Χαλκιδικής. Στην παρακάτω gallery θα δεις και εσύ γιατί μπορεί κάποιος να «πέσει ξερός» όταν η content creator βγαίνει από τη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, φορώντας ένα πετρόλ all time classic bikini με «τριγωνάκι»-σουτιέν.

Το πιο διαχρονικό είδος μαγιό, από τα eighties μέχρι και σήμερα, δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Είναι το είδος swimwear που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και δεν χάνει ποτέ την αυθεντικότητα και το στυλ του.
H Χριστίνα Μπόμπα εκτιμάει τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας και αυτό βγαίνει προς τα έξω
Συνδυάζεται με denim shorts, φοριέται μέσα από ανδρικό πουκάμισο, κάτω από kimono και καφτάνι και εξαιτίας της σοφιστικέ, κομψής απόχρωσής του μπορεί να φορεθεί και στις αρχές και στο τέλος του καλοκαιριού. Και όταν είσαι μαυρισμένη και όταν δεν είσαι. Η Χριστίνα είναι το απόλυτο «summer girl», ξέρει από κλασικά, καλοκαιρινά ρούχα και σίγουρα ξέρει και από μαγιό, άρα την εμπιστευόμαστε. #bikinionly
 Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας αυτές είναι οι τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν 2020-21

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: