H Triumph και η Ελένη Φουρέιρα υμνούν τις γυναίκες μέσα από το νέο τραγούδι του brand

Η TRIUMPH, διοργάνωσε την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019 σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και ζωντάνια, γιορτάζοντας τη γυναικεία ενδυνάμωση και καλωσορίζοντας το NEO τραγούδι “TRIUMPH” που ήρθε να κατακτήσει τα ελληνικά & ξένα charts, ως σύμβολο της δύναμης που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα. Στη μοναδική βραδιά, το παρών έδωσαν καλεσμένοι δημοσιογράφοι και media representatives, γνωστά πρόσωπα της μόδας και της ελληνικής showbiz, καθώς και 30 τυχεροί νικητές που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση και έζησαν από κοντά την επίσημη πρώτη LIVE παρουσίαση του ΝΕΟΥ τραγουδιού “TRIUMPH”, ενώ 5 υπερτυχεροί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, Ελένη Φουρέιρα!
H Triumph και η Ελένη Φουρέιρα υμνούν τις γυναίκες μέσα από το νέο τραγούδι του brand
Το ΝΕΟ τραγούδι “TRIUMPH” αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την καμπάνια #TogetherWeTriumph της Triumph, που έχει ως επίκεντρο τη γυναικεία ενδυνάμωση, τονίζοντας έμπρακτα την τεράστια σημασία της αλληλοϋποστήριξης. Αποτελώντας μια ζωντανή αφιέρωση, για όλες όσες καθημερινά προσπαθούν, αγωνίζονται, εμπνέουν και στηρίζουν η μία την άλλη, το “TRIUMPH” είναι έτοιμο να κατακτήσει τα charts, εξαπλώνοντας μέσω του ρυθμού, των στίχων και της μουσικής, το μήνυμα της αγάπης και της σύμπνοιας μεταξύ των γυναικών.
Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, της δισκογραφικής PANIK RECORDS, και φυσικά η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, εφαλτήριο όλων είναι η δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε, όταν οι γυναίκες προσπαθούν μαζί να επιτύχουν τους στόχους τους και στηρίζουν η μία την άλλη, σπουδαία πράγματα συμβαίνουν!

H Triumph και η Ελένη Φουρέιρα υμνούν τις γυναίκες μέσα από το νέο τραγούδι του brandΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: