H Triumph γιορτάζει την 60η Επέτειο της Βρετανικής Εμβληματικής Μοτοσυκλέτας 

Το 2019, η Triumph γιορτάζει την 60η επέτειο της πιο θρυλικής 2-κύλινδρης μοτοσυκλέτας στην ιστορία, της Bonneville του 1959, με την πανέμορφη Bonneville T120 Diamond Edition που διαθέτει έναν αποκλειστικό χρωματισμό και ένα μοναδικό επίπεδο υψηλών προδιαγραφών, φινιρίσματος και έμφασης στη λεπτομέρεια.

  • Μοναδική ειδική έκδοση:
    • Αποκλειστικός χρωματισμός Snowdonia White και γραφικό Aluminium Silver ‘union flag’ στο ρεζερβουάρ
    • Μοναδική λογοτύπηση Bonneville T120 ‘Diamond’ στα πλαϊνά καπάκια
  • Υψηλών προδιαγραφών λεπτομέρειες και φινίρισμα:
    • Επιχρωμιωμένα σήματα με 4 λωρίδες Triumph στο ρεζερβουάρ
    • Επιχρωμιωμένα καπάκια κινητήρα και σήματα
    • Επιχρωμιωμένο προστατευτικό αλυσίδας
  • Περιορισμένη έκδοση:
    • Περιορισμένη έκδοση 88 μονάδων παγκοσμίως
    • Κάθε μοτοσυκλέτα θα διαθέτει αριθμημένο πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Triumph, Nick Bloor
  • Βασισμένη στην διαχρονική Bonneville T120:
    • Προηγμένη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη, για περισσότερη άνεση, ασφάλεια και σιγουριά
    • Υψηλής ροπής 2-κύλινδρος κινητήρας 1200 κ.εκ.Bonneville με συναρπαστική απόδοση της ροπής, η οποία φτάνει τα 105Nm μόλις στις 3,100 σ.α.λ.
    • Ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο και ρύθμιση αναρτήσεων για άνετη και ξεκούραστη καθημερινή οδήγηση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη
    • Αυθεντική σχεδίαση, εμπνευσμένη από τη θρυλική Bonneville του 1959, με εμβληματικές στυλιστικές γραμμές, λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά

Εμπνευσμένη από τη θρυλική Bonneville του 1959, η νέα Bonneville T120 ενσωματώνει το αυθεντικό DNA και τις εμβληματικές στυλιστικές της γραμμές και λεπτομέρειες.Από τη συνολική σιλουέτα Bonneville μέχρι τις ανάγλυφες ρέουσες γραμμές του ρεζερβουάρ, τα μοναδικής λεπτομέρειας σήματα, τα φώτα και τα εκπληκτικής αισθητικής διπλά όργανα,  η T120 είναι ένας πανέμορφα σχεδιασμένος διαχρονικός θρύλος. Βασισμένη στη διαχρονική Bonneville T120, η νέα για το 2019 Bonneville T120 Diamond Edition γιορτάζει την 60η επέτειο της πιο διάσημης βρετανικής μοτοσυκλέτας στην ιστορία. Δημιουργήθηκε το 1959 και πήρε το όνομά της από τα θρυλικά Bonneville Salt Flats. Η αυθεντική T120 έγινε ορόσημο σε ότι αφορά το στυλ, τις δυνατότητες και τη συμπεριφορά στην οδήγηση. Η σύγχρονη T120 ανεβάζει το θρύλο σε ένα ακόμη πιο υψηλό επίπεδο.

Η Bonneville T120 Diamond Edition του 2019 διαθέτει το κλασικό στυλ και τις σύγχρονες δυνατότητες του βασικού μοντέλου Bonneville T120 και προσθέτει ένα ακόμη πιο υψηλό επίπεδο φινιρίσματος.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ BONNEVILLE T120
Υψηλής ροπής κινητήρας 1200 κ.εκ.

Ο αυθεντικός χαρακτήρας της Bonneville T120 ξεχειλίζει μέσω του υψηλής ροπής 8-βάλβιδου κινητήρα Bonneville με δύο κυλίνδρους σε σειρά.

Προσαρμόστηκε απόλυτα στον modern classic χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, με άμεση και συναρπαστική απόδοση της ροπής. Αποδίδει μέγιστη ροπή που αγγίζει τα 105Nm χαμηλά, μόλις στις 3,100 σ.α.λ. Η εκπληκτική ροπή είναι κατά 54% μεγαλύτερη από τη ροπή των μοντέλων της προηγούμενης γενιάς.

Με την ακρίβεια και την άμεση απόκριση στο γκάζι που παρέχει το τελευταίας γενιάς σύστημα ψεκασμού ride-by-wire και το σύστημα διαχείρισης κινητήρα, ο κινητήρας Bonneville και το κιβώτιο των 6 σχέσεων παρέχουν χαρισματικό ήχο και διάστημα ανάφλεξης 270°, για γραμμική απόδοση της ισχύος.

Το προφίλ του κινητήρα έχει μορφοποιηθεί με εξαιρετικό τρόπο, ώστε να έχει τις παραδοσιακές βασικές στυλιστικές γραμμές των θρυλικών μοτοσυκλετών Bonneville της δεκαετίας του 1960. Είναι εφοδιασμένος με σύγχρονα εξαρτήματα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με τρόπο που δεν αλλοιώνει την εμβληματική εμφάνισή του. 

Σύγχρονες δυνατότητες
Η Bonneville T120 Diamond Edition μοιράζεται τις βασικές δυνατότητες και τα ίδια χαρακτηριστικά με την T120, με μια ευρεία σειρά από τεχνολογικά συστήματα που εστιάζουν στον αναβάτη και παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο, ασφάλεια και αυξημένη σιγουριά κατά την οδήγηση. Είναι προσεκτικά ενσωματωμένα ώστε να μην αλλοιώνεται το αυθεντικό στυλ και ο χαρακτήρας Bonneville.

Η Bonneville T120 διαθέτει πλαίσιο και αναρτήσεις που σχεδιάστηκαν για ξεκούραστες και άνετες καθημερινές διαδρομές, για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

 

 

 

H Triumph γιορτάζει την 60η Επέτειο της Βρετανικής Εμβληματικής Μοτοσυκλέτας  gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: