H Toyota Ελλάς  πρωτοπορεί με τις αγορές on-line

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα 65 Yaris Hybrid e-nergy  από το σπίτι σας. Είναι η πρώτη φορά που μπορείς να κάνεις γρήγορα και  on-line αγορά αυτοκίνητου. Βέβαια αυτό γίνεται  αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα 65 Yaris. H Τoyota Ελλάς παρουσιάζει  για πρώτη φορά ένα ακόμα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα on-line .To  πρόγραμμα αυτό παρέχει στον έλληνα καταναλωτή, αποκλειστικά on-line, την δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά  τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί για την παράδοση/παραλαβή του αυτοκινήτου του.

Επιπρόσθετα, η on-line κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες. Η αποκλειστική έκδοση, Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone, που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα, σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να περιηγηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.toyota.gr/yaris-e-nergy και αμέσως θα ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών του Yaris Hybrid e-nergy, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει, με ευκολία και άνεση, τα βήματα της online κράτησης.

H συγκεκριμένη ενέργεια της Toyota Eλλάς έχει ήδη βγει digital στον «αέρα» και με τίτλο:  “ NEW GAME. NEW RULES’’ , όπου, μεταξύ άλλων, προβάλλεται βίντεο με την Eλληνίδα Πρωταθλήτρια Τένις και «Πρεσβευτή» της καμπάνιας, Μαρία Σάκκαρη.

 

H Toyota Ελλάς  πρωτοπορεί με τις αγορές on-line gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: