H Τοms μας προκαλεί να περάσουμε έναν χειμώνα αφιερωμένο στα ανήσυχα πνεύματα

Η γυναικεία συλλογή είναι αφιερωμένη σε μια δραστήρια γυναίκα που αγαπάει τις αντιθέσεις αλλά και το πρακτικό και άνετο look. Γι΄αυτό και η Toms μας παρουσιάζει κάποια είδη που δεν μπορεί παρά να λατρέψεις. Ποια είναι αυτά;

To Ανδρόγυνο στυλ: Δετό φλατ μποτάκι με kiltie λεπτομέρειες όπως το Nolita και μοκασίνι όπως το Mallory, αλλά και τα δετά τύπου brogues σε ταμπά και μαύρο χρώμα θυμίζουν επιρροές από βρετανικό classroom look. Τα συνδυάζουμε με αυστηρές γραμμές ή και με καθημερινό denim look.
To Μποτάκι βουνού: πρωτοπόρα ανθεκτικά υλικά όπως το 100% αδιάβροχο tech nylon στα μποτίνια Mesa και Cascada και σύγχρονη EcoX40 σόλα στα περισσότερα σχέδια, ότι δηλαδή χρειάζεται ένα casual παπούτσι του σήμερα: να διανύει χιλιόμετρα με στυλ, ιδανικό και για το ski!
Τα Κλασικά booties: Η νέα re-vamped Emmy μπότα είναι το φετινό fashion highlight με prints από statement λεοπάρ και γεωμετρικό τακούνι. Φοράμε ανοιχτόχρωμο παπούτσι και τον χειμώνα! Για την ακρίβεια την απόχρωση glacier [παγόβουνο] στο κλασσικό μποτάκια Esme και στη νέα super κολακευτική ankle boot Leilani.
H Τοms μας προκαλεί να περάσουμε έναν χειμώνα αφιερωμένο στα ανήσυχα πνεύματα

ΑΝΤΡΑΣ
Για τον άνδρα η πρόταση είναι fashion άνετα sneakers όπως το Arroyo που κερδίζει στις αποχρώσεις. Όμως η φετινή πιο technical πρωτοπορία σίγουρα είναι το νέο αδιάβροχο skully μποτάκι, μια μίξη ενός all day city shoe με προδιαγραφές πεζοπορίας. Τα κλασσικά skateάδικα Cordones κυκλοφορούν στις πιο punk διχρωμίες όπως ανοιχτό γκρι με statement μαύρη σόλα.

ΠΑΙΔΙ
Η παιδική συλλογή θα σκανδαλίσει και τους πιο κλασσικούς γονείς αφού τα snearkers Lenny βάφονται με glitter και η κλασσική Mary Jane TOMS μπαλαρίνα κυκλοφορεί σε λεοπάρ. Για τις ηλικίες άνω των πέντε, εκεί που ήδη έχουν γίνει skaters fashionistas δηλαδή, τα τρίχρωμα Luca κάνουν τη διαφορά!
H Τοms μας προκαλεί να περάσουμε έναν χειμώνα αφιερωμένο στα ανήσυχα πνεύματα

*Με κάθε σου αγορά βοηθάς την TOMS® να αντιμετωπίσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Φέτος η TOMS αναπτύσσει τη πρωτοπόρα πολυβραβευμένη φιλοσοφία της κοινωνικής προσφοράς. Για να καταφέρει ένα μεγαλύτερο impact στον κόσμο της μόδας μέσα από το κοινωνικό επιχειρείν, θα αντιμετοπίζει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα σε κάθε χώρα ξεχωριστά μέσα από φορείς και ανθρώπους που για την TOMS είναι οι changemakers του αύριο. Έτσι και η αγαπημένη TOMS Greece που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει μέσα από το Μαζί Για Το Παιδί 70.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά στην Ελλάδα, θα δραστηριοποιηθεί μέσα από τους Changemakers του σήμερα. 

Stay tuned! #StandForTomorrow

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: