H συγκλονιστικά σeξι εμφάνιση της Natalie Portman. Υποκλινόμαστε

Διάβασε ακόμη:

Για την πρεμιέρα της ταινίας «Lucy in the Sky», η Natalie Portman επέλεξε να φορέσει μια σούπερ σeξι, μαύρη ζιπ κιλότ aka playsuit (η ονομασία που χρησιμοποιείται για ένα ρούχο όπως μια ολόσωμη φόρμα σε κοντό μήκος) που θυμίζει φόρεμα αλλά και σακάκι tuxedo κοστούμιου. Το μίνι μήκος του φορέματος σε συνδυασμό με το αποκαλυπτικό και βαθύ ντεκολτέ της λαιμόκοψης καθιστούν το ρούχο αυτό, ένα αρκετά σeξι outfit.

Chris Pizzello/Invision/AP

Δες ακόμη:

Η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με απλό, απέριττο και μίνιμαλ styling.

Chris Pizzello/Invision/AP

Φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα strappy σανδάλια, διακριτικά σκουλαρίκια στ” αυτιά με μαύρη πέτρα (από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε το είδος της πέτρας, αλλά φανταζόμαστε ότι πρόκειται για μια που αξίζει πολλά, πολλά δολάρια) και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Chris Pizzello/Invision/AP

Μια ζιπ κιλότ, σαν ένα ρούχο που τείνει να έχει Α γραμμή, συχνά θυμίζει φόρεμα. Αυτό είναι μια καλή εναλλακτική για όσες αποζητούν περισσότερη ενδυματολογική ασφάλεια στην εμφάνισή τους, όταν έχουν να κάνουν με ένα τόσο κοντό μήκος ρούχου. Λειτουργώντας σαν παντελόνι και ενώ δείχνει σαν φόρεμα, ένα μίνι μαύρο playsuit πρόκειται για ένα ρούχο που προσφέρει άνεση αλλά και απαράμιλλο στιλ.

Βέβαια το αφοπλιστικά σeξι ρούχο της Natalie Portman σε συνδυασμό με αψεγάδιαστο πάντα στιλ της σταρ, καθιστά το εν λόγω outfit από τα πιο stylish που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό από την ηθοποιό. Υποκλινόμαστε.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: