H Stellantis ανακοίνωσε τον νέο Επικεφαλής Τεχνολογίας του Ομίλου

O κ. Ned Curic, μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος της Alexa Automotive της Amazon, θα αναλάβει τη θέση του Chief Technology Executive του Ομίλου Stellantis.

Ο Όμιλος Stellantis ανακοινώνει ότι ο κ. Ned Curic, μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος της Alexa Automotive της Amazon, θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ομίλου, αναλαμβάνοντας τη θέση του Επικεφαλής Τεχνολογίας (Chief Technology Executive).

Ως CTO της Stellantis, o κ. Curic θα αναφέρεται στον CEO του Ομίλου, κ. Carlos Tavares και θα διαχειρίζεται τους τεχνολογικούς πόρους της εταιρείας. Ο κ. Curic είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο στέλεχος με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία ως Αντιπρόεδρος της Alexa Automotive από το 2017, όπου ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση αυτού του νέου τομέα για την Amazon. Από το 2015 έως και το 2017, ο κ. Curic, κατείχε τη θέση του Connected EVP στην Toyota, ενώ έχοντας διατελέσει Chief Technology Officer της ίδιας εταιρείας για την Β. Αμερική, συνέβαλε σε τομείς όπως η καινοτομία, η προηγμένη τεχνολογία και οι λύσεις συνδεσιμότητας.

Με αφορμή την ένταξη του κ. Curic στο δυναμικό της Stellantis, ο κ. Carlos Tavares δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ned, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική του Ομίλου, τη μελλοντική του ανάπτυξη και τη θέση του στην πρώτη γραμμή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο Ned εντάσσεται στην ομάδα μας την ιδανική στιγμή, ώστε να συμβάλει στην πορεία της Stellantis, σε μια περίοδο όπου πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία.»

H Stellantis ανακοίνωσε τον νέο Επικεφαλής Τεχνολογίας του Ομίλου gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: