H Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ολόσωμη φόρμα να δείχνει πιο εντυπωσιακή και από φόρεμα

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ολόσωμη φόρμα να δείχνει πιο εντυπωσιακή και από φόρεμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της με μία ενδυματολογική πρόταση πολύ νεανική, πολύ κομψή και φρέσκια αλλά και πολύ οικονομική. Η καστανή παρουσιάστρια δεν φόρεσε κάποιο από τα αγαπημένα της εμπριμέ maxi φορέματα, ούτε επέλεξε το style combo που προτιμά συχνά: mini φούστα με T-shirt. Aντιθέτως φόρεσε κάτι πρωτότυπο για τα στυλιστικά δεδομένα της, μία ολόσωμη φόρμα.

Το εμπριμέ σχέδιο σε loose γραμμή και αμάνικο κόψιμο, ανήκει στο brand Enyo, μπορείς να το βρεις εδώ και κοστίζει με την έκπτωση 37,90 Ευρώ. Η πολύ λογική τιμή του μας έκανε να το δούμε πιο προσεχτικά και έτσι παρατηρήσαμε το styling trick που χρησιμοποίησε η Σταματίνα για να τονίσει τις καμπύλες της μέσα σε αυτό το πολύ άνετο ρούχο: φόρεσε μία δερμάτινη ζώνη στη μέση μετατρέποντας το «μονοκόμματο» σχέδιό του σε two-pieces outfit.

H Σταματίνα μπορεί να λατρεύει τα φορέματα -mini, midi και maxi- αλλά μόλις μας έδειξε τον τρόπο να είμαστε το ίδιο θηλυκές και στυλάτες και μέσα σε μία cool jumpsuit και αυτή είναι μία πληροφορία που θα αξιοποιήσουμε το φετινό, υπόλοιπο, «παράξενο» καλοκαίρι που βιώνουμε…
 Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: