H Σπανός ΑΕ συμμετείχε στο 1ο Off Road Adventure Festival!

H Σπανός ΑΕ, Επίσημος Αντιπρόσωπος Jaguar Land Rover, συμμετείχε στο 1ο Off Road Adventure Festival που πραγματοποιήθηκε στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Στο stand της Σπανός ΑΕ, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και να εξερευνήσουν τους χώρους, των μοντέλων Range Rover Εvoque, Range Rover Velar, Land Rover Discovery και Range Rover Sport. Στην ειδικά διαμορφωμένη off road πίστα που κατασκευάστηκε υπό τις οδηγίες του Στέφανου Αττάρτ -γνωστό για την εμπειρία του στον χώρο- για τις ανάγκες της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι οδήγησαν τo μοντέλο Discovery και  έμειναν ενθουσιασμένοι από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και εκτός δρόμου.

Το 1ο Off Road Adventure Festival, ήταν μια  διαφορετική εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία σε 4.000 επισκέπτες να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας στη φύση.

Προγράμματα γιόγκα και εναλλακτικής άσκησης για όλες τις ηλικίες, συμβουλές αναρρίχησης, πεζοπορίας και ποδηλατικών διαδρομών, flying fox, mountain bikes, ποδηλατική πίστα dual pump track, ζωντανή μουσική, πικ – νικ στη φύση, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και πολλά άλλα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και προσέφεραν σε όλη την οικογένεια στιγμές χαλάρωσης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

H Σπανός ΑΕ συμμετείχε στο 1ο Off Road Adventure Festival! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: