H Σοφία Καρβέλα φοράει ρούχα από τη δική της συλλογή και ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει

H Σοφία Καρβέλα φοράει ρούχα από τη δική της συλλογή και ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει

Το σχεδιαστικό της ταλέντο είναι εμφανές, εξ ου και το στυλιστικό της αποτέλεσμα.

Πάνε αρκετά χρόνια πια που η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μιλώντας με ειλικρίνεια, αυτό αρχικά συνέβη επειδή πρόκειται για την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Και είναι λογικό. Λίγο μετά, όμως, όταν είδαμε ότι η Σοφία καταπιάνεται με έναν σωρό ασχολίες και έχει και μία πολύ όμορφη οικογένεια, μετατράπηκε σε έναν από τους πιο αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της κατευθείαν συγκεντρώνουν πολλά likes και σχόλια. Όχι μόνο επειδή είναι μία πολύ cool μαμά με πολύ χιούμορ, αλλά και επειδή είναι μία πολύ καλή επαγγελματίας που λατρεύει πραγματικά αυτό που κάνει.

Η αγάπη της για τη μόδα είναι εμφανής. Και αυτό φαίνεται και από την πληθώρα των σχετικών αναρτήσεων αλλά και το εμπνευσμένο αποτέλεσμα των σχεδίων της. Όλα αυτά οδήγησαν στη δημιουργία της δικής της συλλογής ρούχων, WKND NATION.

Η WKND NATION είναι μία σειρά που απευθύνεται σε γυναίκες που ψάχνουν να βρουν άνεση στα ρούχα τους, που δε θέλουν να νιώθουν άβολα όταν βρίσκονται στο σπίτι τους ή όταν έχουν κάποια υποχρέωση στην οποία πρέπει να παρευρεθούν.

Τα σχέδια, λοιπόν, έχουν δημιουργηθεί έχοντας όλα αυτά υπόψιν. Είναι ρούχα που εμπνέουν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας να είναι στυλάτη, χωρίς να στερείται ούτε ίχνος από την cozy διάθεση του σπιτιού της.

Χτες, συγκεκριμένα, η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει φορώντας ρούχα της συλλογής της και τόσο τα ίδια τα ρούχα όσο και ο συνδυασμός μεταξύ τους μας βρίσκει φανερά ενθουσιασμένες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

 Οδηγός Αγοράς: 10 χρωματιστά ρούχα για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ανοιξιάτικο mood

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: