H σημερινή εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα μας έδειξε πώς να ντυθείς κομψά φορώντας μόνο economy brands

H σημερινή εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα μας έδειξε πώς να ντυθείς κομψά φορώντας μόνο economy brands

Με ένα preppy σύνολο σε φθινοπωρινές αποχρώσεις μας έδειξε πώς μπορούμε να είμαστε καλοντυμένες όλη την ημέρα.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα τη Δευτέρα και μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ήδη ξεχωρίσει για το φρέσκο, νεανικό και ανεπιτήδευτο στυλ της. Όπως έλεγε και στο χιουμοριστικό trailer του «Πάμε Δανάη!», η ίδια η παρουσιάστρια, «θέλει να είναι απλά ο εαυτός της» και αυτό αφορά όχι μόνο τον τρόπο που μιλάει και εκφράζεται αλλά και τον τρόπο που ντύνεται. Για αυτό μετά το θηλυκό κόκκινο φόρεμα της πρεμιέρας, στις επόμενες εμφανίσεις της τη βλέπουμε με πιο girly looks.

Xθες, με τη βοήθεια του ενδυματολόγου της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, επέλεξε ένα pin-up, πουά, mini φόρεμα, σήμερα όμως αποφάσισε να κινηθεί σε πιο preppy, ενδυματολογικά «μονοπάτια» και διάλεξε ένα νεανικό σύνολο με 70s αέρα. Και τα δύο βασικά κομμάτια του outfit της ανήκουν σε economy brands, πράγμα που κάνει την επιλογή της πραγματικά κατάλληλη για τις νεαρότερες ηλικίες όχι μόνο ύφους αλλά και budget.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, συνδύασε ένα εμπριμέ πουκάμισο από τα H&M, το έδεσε στη μέση με 50s τρόπο και το φόρεσε με μία κoτλέ, midi φούστα με κουμπιά σε μπορντό απόχρωση, από τα Marks & Spencer. Ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Bantouvani και πέδιλα Tsakiris Mallas. Άλλη μία μέρα εκπομπής που το coolness της παρουσιάστριας αποτυπώθηκε και στο στυλ της…
 To bralette αναβαθμίζεται το 2021 και γίνεται απαραίτητο συστατικό ενός επιτυχημένου look

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: