H Selena Gomez φόρεσε πρώτη αυτό το μαγιό που τώρα βλέπουμε παντού

H Selena Gomez φόρεσε πρώτη αυτό το μαγιό που τώρα βλέπουμε παντού

Αυτή την στιγμή αν θες να ανατρέξεις στον Νο1 brand μαγιό ανάμεσα στις stars του Hollywood ένα όνομα θα ακούσεις από παντού: Lisa Marie Fernandez. To label πρωτοεμφανίστηκε το 2009 και από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από την elite της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά και από την πλειοψηφία των fashion bloggers.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Έχουμε δει με μαγιό του brand την Victoria Beckham στο εξώφυλλο της Νορβηγικής Vogue με ένα μπλε ολόσωμο, την Olivia Palermo να φοράει το ίδιο σε κόκκινο και την Kendall Jenner στο τελευταίο φεστιβάλ Καννών με ένα ροζ μπικίνι, Lisa Marie Fernandez.

tb to a sweet, small house in TX

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

Και ενώ οι παραπάνω celebrities έγραφαν διθυράμβους και τα μαγιό του brand στα social media και ανέβαζαν τη μία φωτογραφία, με δημιουργίες του, μετά την άλλη, εμείς θυμηθήκαμε τη star που ουσιαστικά «τα απογείωσε» φορώντας τα παίζοντας πιάνο (ναι, τα μαγιό μην το σχολιάσεις) το 2016. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Selena Gomez.

Mε ένα ριγέ μπικίνι με bardot κόψιμο, έναν χρόνο πριν, κατάφερε να συγκεντρώσει κάτω από την φωτογραφία της στο Instagram πλήθος ερωτήσεων για την δημιουργό αυτού του μαγιό. Και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για το label προς την καταξίωση και την διασημότητα…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: