H Sandra Mansour συνεργάζεται με γνωστό economy brand & δημιουργεί μία συλλογή-ύμνο στη φύση

Η Η&Μ ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με τη Sandra Mansour, την επώνυμη μάρκα με έδρα τη Βηρυτό γνωστή για την ονειρική και τολμηρή της αισθητική, πάντα με μια διάθεση μοντέρνας χαλαρότητας.

Εμπνευσμένη από ισχυρές καλλιτέχνιδες και από την ομορφιά της φύσης, η συλλογή διαθέτει περίτεχνα σχέδια σε μια απαλή χρωματική παλέτα, όπου οι χειροποίητες λεπτομέρειες όπως τα τολμηρά βολάν και τα ρομαντικά υφάσματα δημιουργούν ένα νεανικό, δυναμικό look. H συλλογή Sandra Mansour x H&M θα είναι διαθέσιμη στο hm.com και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως από τις 6 Αυγούστου.
H Sandra Mansour συνεργάζεται με γνωστό economy brand & δημιουργεί μία συλλογή ύμνο στη φύση
Η Sandra Mansour ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο μόδας το 2010. Η προσοχή που δείχνει στις λεπτομέρειες και η αριστοτεχνία των συλλογών της, αναμειγνύονται με την έμπνευση της από την τέχνη και το περιβάλλον της στη Βηρυτό, και ξεχωρίζουν σε όλα της τα σχέδια. Για τη συλλογή Sandra Mansour x H&M, η σχεδιάστρια εμπνέεται από στοιχεία της φύσης και από καλλιτέχνιδες όπως η Toyen, η Dorothea Tanning, η Lena Leclercq και η Bibi Zogbé. To αποτέλεσμα είναι μια σειρά από θηλυκά, εντυπωσιακά φορέματα, μπλούζες, φούστες, ένα tailored σακάκι, ένα T-shirt με στάμπα και ένα φούτερ με κουκούλα.

Εφαρμοστές σιλουέτες που ανοίγουν προς τα κάτω και στριφώματα με βολάν αναμειγνύονται με ογκώδεις και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε μια γήινη χρωματική παλέτα από γκρι, ιβουάρ και μαύρο. Η Mansour δίνει ονόματα σε όλες τις συλλογές της. Τη συλλογή Sandra Mansour x H&M την ονόμασε “Fleur du Soleil” («Λουλούδι του Ήλιου»), επειδή τη γοήτευσε ο τρόπος με τον οποίο ένα ηλιοτρόπιο ακολουθεί τον ήλιο μέρα και νύχτα. Μοτίβα από πουά, λουλούδια και ηλιοτρόπια εμπλουτίζουν τα διάφανα, απαλά υφάσματα και δίνουν έμφαση στη δεξιοτεχνία των κομματιών, ενώ οι θηλυκές σιλουέτες αποπνέουν δυναμισμό, εκφράζοντας το ανατρεπτικό στυλ της πόλης.
H Sandra Mansour συνεργάζεται με γνωστό economy brand & δημιουργεί μία συλλογή ύμνο στη φύση
«Στη συνεργασία μας με την H&M εμπνευστήκαμε από τη φύση και τα φυσικά στοιχεία και κυρίως από το ηλιοτρόπιο, το οποίο συμβολίζει τον κύκλο της ζωής και την εξάρτησή του από τον ήλιο και το φως. Η επιλογή των υφασμάτων είναι εμπνευσμένη από την ποίηση και τους ζωγράφους – οι σκουρόχρωμες δαντέλες, τα ζακάρ και η κεντητή οργάντζα. Με τη συλλογή Fleur du Soleil, θέλω να μιλήσω στις γυναίκες όλου του κόσμου και να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, την οποία έχουμε όλοι ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή,» λέει η Sandra Mansour, Διευθύνουσα Σύμβουλος και σχεδιάστρια.
H Sandra Mansour συνεργάζεται με γνωστό economy brand & δημιουργεί μία συλλογή ύμνο στη φύση
«Τα πρώτα στοιχεία που παρατηρείς στα σχέδια της Sandra Mansour είναι οι ονειρικές ποιότητες και η απόλυτη ομορφιά. Στη συνέχεια γοητεύεσαι από τη δεξιοτεχνία, τις ιστορίες που κρύβονται από πίσω και τη σύγχρονη νεανικότητα. Υπάρχει επίσης κάτι το έντονα δυναμικό στη θηλυκότητα των συλλογών της. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία τόσο πρωτοπόρο σχεδιάστρια, όπως η Sandra Mansour και ανυπομονούμε για το λανσάρισμα της συλλογής παγκοσμίως!» λέει η Maria Östblom, Υπεύθυνη Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής της Η&Μ.
 The Body(suit) Issue: Πώς να φορέσεις τα κορμάκια στο νησί αλλά και στην πόλη

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: