H Reebok λανσάρει το πρώτο sports bra με πρωτοποριακή reactive τεχνολογία

Η Reebok, για ακόμα μία φορά ήρθε για να αλλάξει το τοπίο στον training εξοπλισμό και συγκεκριμένα στα αθλητικά bra, παρουσιάζοντας το νέο PureMove Bra. Το PureMove Bra είναι το πρώτο στο είδος του, τεχνολογικά προηγμένο sports bra, το οποίο αποκρίνεται και προσαρμόζεται σε κάθε κίνηση προσφέροντας σε κάθε γυναίκα, όταν και όποτε τη χρειάζεται.
Για πολύ καιρό, έρευνες αποκάλυπταν ότι μεγάλο ποσοστό των γυναικών που γυμνάζονταν δεν ήταν ευχαριστημένες από τις επιλογές αθλητικών στηθόδεσμων στην αγορά ενώ μία στις πέντε δηλώνει ότι δεν αθλείται καθώς δεν έχει βρει το αθλητικό bra που να ταιριάζει στις ανάγκες της. Η Reebok, αποφασισμένη πάντα να αλλάζει το status quo, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ένα δύσκολο «ταξίδι» με μία ξεκάθαρη αποστολή: να αλλάξει τα standards της βιομηχανίας αθλητικών bra και να ανεβάσει τον πήχη σημαντικά. Και τα κατάφερε. Σήμερα, 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου sports bra, η Reebok παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πρώτο στο είδος του sports bra που ενσωματώνει τη μοναδική και αποκλειστική τεχνολογία της, την Motion Sense Technology.
H Reebok λανσάρει το πρώτο sports bra με πρωτοποριακή reactive τεχνολογία
H Reebok Motion Sense Technology είναι το αποτέλεσμα επεξεργασίας ενός performance υφάσματος με STF (Sheer Thickening Fluid) – ένα διάλυμα σε μορφή τζελ που παραμένει σε υγρή μορφή σε κατάσταση ακινησίας ή ελαφριάς κίνησης ενώ μετατρέπεται σε στερεό όταν κινείται σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο υλικό να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται ανάλογα με τη φιγούρα του κάθε σώματος, την ταχύτητα του ιστού του γυναικείου στήθους καθώς και την ένταση και το είδος της κάθε κίνησης. Αποτέλεσμα; Ένα sports bra που έχει μικρότερη ελαστικότητα σε έντονες κινήσεις, ενώ παρέχει την άνεση και ελαφριά στήριξη που αναζητά η κάθε γυναίκα όταν ξεκουράζεται ή ασχολείται με πιο χαλαρές δραστηριότητες.
«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι παρουσιάζοντας ένα προϊόν που καταρρίπτει τα δεδομένα, ειδικά σε μια κατηγορία με τόσο δυσαρεστημένους καταναλωτές, χωρίς ουσιαστικές τεχνολογικές εξελίξεις. Η καινοτομία ήταν πάντα βασικό στοιχείο του DNA της Reebok. Στόχος μας ήταν να μεταμορφώσουμε και να βελτιώσουμε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του γυναικείου fitness εξοπλισμού και το καταφέραμε», λέει η Barbara Ebersberger, Αντιπρόεδρος του Performance Apparel της Reebok. «Η κυκλοφορία του PureMove σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, συναρπαστικής εποχής για εμάς».
Αναπόσπαστο μέρος της τριετούς διαδικασίας ανάπτυξης του PureMove ήταν η δουλειά της Reebok στο εργαστήριο: σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Delaware μελετήθηκε η κίνηση του γυναικείου στήθους καθώς και διάφορες παραλλαγές του bra. Μαζί, ανέβασαν τα standards κατασκευής sports bra δημιουργώντας τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν σε όλες τις νέες συλλογές της Reebok. Μέχρι τώρα, τα test που γίνονταν για τη μελέτη κατασκευής sports bra χρησιμοποιούσαν από δύο μέχρι τέσσερις αισθητήρες κίνησης στην περιοχή του στήθους για την καταγραφή της κίνησης και υποστήριξης του στήθους. Η Reebok και το πανεπιστήμιο του Delaware χρησιμοποίησαν 54 μοναδικούς αισθητήρες κίνησης για όλα τα test που πραγματοποίησαν και έλαβαν υπόψη τους και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το PureMove θα ανταποκρίνεται ιδανικά σε κάθε ανάγκη.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα design που εφαρμόζει σαν δεύτερο δέρμα στο σώμα ενώ είναι τόσο ελαφρύ που ξεχνάς ότι είναι εκεί. Πέρα από την μοναδική τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του υλικού του, τα βασικά χαρακτηριστικά της απόδοσης του PureMove bra είναι τα εξής:
• Διάτρητο υλικό που αναπνέει: Χάρη στο διάτρητο υλικό στο μπροστινό και πίσω μέρος του bra θα μείνεις δροσερή και άνετη, ανεξάρτητα από τη φυσική δραστηριότητα που κάνεις.
• Απόλυτη εφαρμογή: Το μπροστινό σχήμα αποτελείται από panels χωρίς ραφές που σου προσφέρει minimal απόλυτη εφαρμογή, επιτρέποντας τη κίνηση χωρίς περισπασμούς.
• Minimal κατασκευή: Το bra αποτελείται από επτά μοναδικά κομμάτια υλικού που αγκαλιάζουν το σώμα και χαρίζουν απόλυτη εφαρμογή.
«Πολλοί θα υπέθεταν ότι η απόλυτη εφαρμογή και στήριξη ενός sports bra βασίζεται σε μεγάλη ποσότητα υλικού, λουράκια ή γαντζάκια. Χάρη στην Motion Sense τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του, το PureMove bra είναι το ακριβώς αντίθετο», λέει η Danielle Witek, Senior Innovation Apparel Designer της Reebok. «Το απλό design του bra μπορεί να κάνει κάποιον να πιστέψει ότι δεν θα προσφέρει επαρκή στήριξη. Αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει λογική πίσω από την κάθε λεπτομέρεια, λογική που προέκυψε από τα χρόνια testing και ερευνών που έχουμε αφιερώσει στην κατασκευή του».
H Reebok λανσάρει το πρώτο sports bra με πρωτοποριακή reactive τεχνολογία

Το PureMove Bra είναι διαθέσιμο σε 10 μοναδικά μεγέθη που ανταποκρίνονται στην κάθε ανάγκη των γυναικών που δεν βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει στα σημερινά standard μεγέθη των sports bra. Τα μεγέθη του PureMove Bra περιλαμβάνουν: XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+, και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν tailored εφαρμογή σε κάθε γυναίκα που τα φοράει.

Το PureMove bra είναι ένα από τα πιο πολύ-αναμενόμενα προϊόντα της Reebok το 2018 ενώ στη νέα της καμπάνια το φορούν μερικές ξεχωριστές γυναίκες όπως η Gal Gadot, η Gigi Hadid και η Nathalie Emmanuel.

Μάθε περισσότερα για το PureMove Bra στο http://fitness.reebok.gr/puremove-bra και αναζήτησέ το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: