H πρώτη 100% plant-based συλλογή από εσπαντρίγιες είναι γεγονός!

H πρώτη 100% plant based συλλογή από εσπαντρίγιες είναι γεγονός!

Earthwise: Έτσι ονομάζεται η νέα καλοκαιρινή συλλογή της TOMS η οποία είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά με eco-επεξεργασία. Η σειρά «The Plant Dye Collection» περιλαμβάνει τις αγαπημένες όλων μας εσπαντρίγιες κατασκευασμένες από 100% chemical-free βαφές με χρωστικές ουσίες βοτάνων. Η ανάγκη για μια παραγωγή με οικολογική συνείδηση ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτήν την καινοτόμα, eco-friendly collection.

H «Plant Dye Capsule συλλογή», την βλέπεις αναλυτικά και στην gallery, έχει ως πρωταγωνίστρια την κλασική εσπαντρίγια «Alpargata», φτιαγμένη από υλικά που προέρχονται από indigo ξύλο και γαρδένια. Επιπλέον, στα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά της, συμπεριλαμβάνονται οι OrthoLite σόλες, κατασκευασμένες από 26% οικολογικά υλικά και η επένδυση από Tencel, ένα ύφασμα πιστό στις αρχές τις βιωσιμότητας, το οποίο παράγεται από πολτό ξύλου που συλλέγεται από δάση τα δάση.
Ιnfo: Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη online στο www.toms.gr, στα δυο flagship stores Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα πανελλαδικά.
 Αυτό το project του Christian Louboutin έχει ελληνική υπογραφή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: