H πρόγνωση του καιρού για σήμερα

H πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια , 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια , 23 έως 36 βαθμούς στη Δυτική , 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την , 24 έως 35 βαθμούς στα του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ. Στο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι από τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με πρόσκαιρη μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: