H Peugeot Automotivo γιορτάζει και προσφέρει δωρεάν βιολογικό καθαρισμό στα κλιματιστικά

Η Peugeot Automotivo γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της τον βιολογικό καθαρισμό του κλιματιστικού του αυτοκινήτου τους μέχρι το τέλος Μαϊου. Αυτή η μοναδική προσφορά εξασφαλίζει την καλή ποιότητα του αέρα που εισπνέει κανείς όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητό του, παράλληλα με την οικονομία καυσίμου.

Ο βιολογικός καθαρισμός κλιματιστικού απαιτεί τη ρύθμιση του κλιματιστικού (air condition/clima) και τον καθαρισμό των σωληνώσεων από βακτήρια και σκόνη. Χρήσιμη θα ήταν και η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας με απλό φίλτρο ή ενεργού άνθρακα, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση και η αποφυγή συσσώρευσης επιβλαβών για την υγεία βακτηρίων.

Επιπλέον, με την επίσκεψή τους στην Peugeot Automotivo οι κάτοχοι μοντέλων της γαλλικής μάρκας  μπορούν να  επωφεληθούν περαιτέρω, κάνοντας έναν δωρεάν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφαλείας ο οποίος γίνεται από έμπειρους τεχνικούς και αφορά ζωτικά σημεία ενός αυτοκινήτου.

Η Peugeot Automotivo προβλέπει και ενημερώνει τους πελάτες της για τυχόν μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου τους, τα οποία αν επισκευαστούν εγκαίρως, δεν θα εξελιχθούν στο μέλλον σε μεγάλες επισκευές. Για αυτές τις περιπτώσεις προσφέρεται 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία.

 

 

 

 

H Peugeot Automotivo γιορτάζει και προσφέρει δωρεάν βιολογικό καθαρισμό στα κλιματιστικά gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: