H ΟΜΑΕ βράβευσε τους κορυφαίους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το  2019 και 2020

Με καθυστέρηση –λόγω κορωνοϊού- έγιναν οι βραβεύσεις των αγωνιζομένων για τα πρωταθλήματα, Κύπελλα και έπαθλα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ΟΜΑΕ επέδωσε τα βραβεία των αγώνων αυτοκινήτου και karting των δύο προηγούμενων ετών στους περίπου 250 διακριθέντες αθλητές που παρευρέθησαν  το απόγευμα της Τετάρτης στις Αφίδνες της Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω του κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη και φυσικά οι αγωνιζόμενοι  που βραβεύτηκαν.

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης στην εναρκτήρια ομιλία του ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, προς τιμήν του σπουδαίου μηχανικού Μελέτη Καρατεκίδη και των διακεκριμένων οδηγών Drag Racing Γεράσιμου Φιλιππάτου και Γιώργου Τζαμπάζογλου, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Η ΟΜΑΕ έκανε δύο ειδικές βραβεύσεις. Του κ. Νίκου Αγγλούπα, για τις διαχρονικές κορυφαίες του διακρίσεις και την προσφορά του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς και της κας Ελένης Αμπάτη για την προσφορά στην ΟΜΑΕ ενός υπέροχα συντηρημένου κλασσικού Triumph Dolomite 1700 του 1974.

Με κορυφαίο τηλεοπτικό υλικό που ευγενικά παραχώρησε η Cosmote TV (καθώς και το Sportal TV για τους αγώνες Drift και Drag Racing), ξεκίνησε η παρουσίαση κάθε θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αρχή έγινε με τους νεαρούς αγωνιζόμενους στο Karting. Μάλιστα τα νέα παιδιά που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κλήθηκαν από τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Μιχάλη Παπαδόπουλο για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα δεν επέτρεψαν στην ΟΜΑΕ να προσκαλέσει τους οικείους των αγωνιζόμενων αλλά και άλλα σημαντικά μέλη της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν λόγω το ότι ήταν από δύο χρονιές (2019 και 2020) ήταν περισσότεροι από 300 και ο μεγάλος χώρος στον πανέμορφο χώρο του κτήματος του κ. Τάκη Κουτσίκου, δεν επέτρεπε άλλο κόσμο.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ υποσχέθηκε ότι στις βραβεύσεις των αγωνιζομένων για το 2021 θα προσκληθούν τα σημαντικά μέλη και στελέχη που φέτος δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Περικλής Χαλάτσης

 

 

H ΟΜΑΕ βράβευσε τους κορυφαίους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το  2019 και 2020 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: