H οικογένεια του καθηγητή που μιλούσε στο BBC, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το viral βίντεο

To βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου με την εισβολή των μικρών παιδιών ενός καθηγητή την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC προκάλεσε κυρίως γέλιο, αλλά και αμηχανία ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν την αντίδραση του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Robert Kelly.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε μια νέα συνέντευξη για την Wall Street Journal, πίσω από όλο το νευρικό κλείσιμο των ματιών και τις γκριμάτσες υπήρχε «έκπληξη, αμηχανία, διασκέδαση, αγάπη και στοργή».

Στο καινούργιο βίντεο εμφανίστηκαν μαζί του και οι δύο μικροί πρωταγωνιστές, αλλά και η σύζυγός του που είχε εισέλθει πανικόβλητη στο δωμάτιο όταν συνέβη το περιστατικό. Ο Kelly και η Kim Jung-Α μίλησαν για την συνέντευξη η οποία κατέληξε σε ξεκαρδιστικό φιάσκο και παραδέχτηκαν πως παρά το άγχος τους εκείνη την ώρα, ήταν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή.

Από την πλευρά της, η Kim Jung-Α, μίλησε για το τι περνούσε από το μυαλό της, όσο προσπαθούσε να σώσει τη κατάσταση και είπε πως αισθανόταν να βρίσκεται εν μέσω ενός χάους. Πρώτα απ’ όλα όμως, δικαίως επισημαίνει πως ο σύζυγός της θα έπρεπε να κλειδώσει την πόρτα, κάτι που κάνει συνήθως.

Οι δύο γονείς λένε πως γενικά αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και ελπίζουν πως όλο αυτό θα εξασθενίζει σταδιακά. Ωστόσο η αίσθηση που τους αφήνει είναι πολύ ευχάριστη και θετική και αναφέρουν πως το ίδιο συναίσθημα εξέφραζαν και τα περισσότερα από τα σχόλια που έχουν λάβει.

Παράλληλα, ο καθηγητής εξομολογείται πως μετά την επεισοδιακή συνέντευξη πίστεψε πως ποτέ δεν θα τον ξανακαλούσαν να μιλήσει στο BBC. Μάλιστα ζήτησε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγγνώμη, αλλά ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός απλά ρώτησε αν θα μπορούσε να τοποθετήσει το κλιπ με τα παιδιά στο διαδίκτυο.

Αν και ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε, τελικά αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του. Όμως λέει πως δεν περίμενε με τίποτα να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: