H Nicola Peltz αρραβωνιάστηκε τον Brooklyn Beckham φορώντας το πιο αναμενόμενο φόρεμα

H Nicola Peltz αρραβωνιάστηκε τον Brooklyn Beckham φορώντας το πιο αναμενόμενο φόρεμα

O 21χρονος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες μέσα από το Instagram πως έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη αγαπημένη, Nicola Peltz. Ο νεαρός φωτογράφος και η τόσο κομψή και ντελικάτη ηθοποιός, είναι μαζί από τον Οκτώβριο αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος είναι σχετικός όταν δύο νέοι άνθρωποι είναι τόσο ερωτευμένοι. Ο Βrooklyn χαρακτηρίζει τη Νicola «αδερφή ψυχή του» και τον εαυτό του «τον πιο τυχερό άνθρωπο στη γη» που δέχτηκε η Peltz να τον παντρευτεί. Στο ίδιο mood απόλυτης ευτυχίας κινούνται και οι αναρτήσεις στα social των υπόλοιπων μελών της οικογένειας Beckham.

H Victoria ανέβασε stories με φωτογραφίες από την ημέρα του αρραβώνα -θα τα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- όπου φαίνεται ξεκάθαρα και το outfit που επέλεξε η Νicola «για τη μεγάλη ημέρα». Η ηθοποιός δεν παρέκκλινε της πεπατημένης και φόρεσε ένα κίτρινο, midi, wrap φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες στο ντεκολτέ από τη συλλογή της «πεθεράς της» (πόσο αστείο φαίνεται να αποκαλεί κάποιος έτσι τη Victoria Beckham!) για τη σεζόν S/S 2020. To φόρεμα μπορείς να το βρεις αυτή τη στιγμή εδώ με 50% έκπτωση και να σκεφτείς ενναλλακτικούς τρόπους να το συνδυάσεις γιατί για να είμαστε ειλικρινείς τα μπεζ wedges που επέλεξε η «νύφη» δεν μας ενθουσίασαν.

Η παστέλ απόχρωσή του επιτρέπει του χρωματικούς πειραματισμούς σε αξεσουάρ (μοβ, μπλε ακόμα και bold pink) ενώ τα χρυσά είναι πάντα μία κομψή και glam επιλογή. Το pale yellow είναι ένα από τα πιο σοφιστικέ χρωματικά trends για το φετινό καλοκαίρι και πιθανότατα να το επέλεγε η Nicola ακόμα και αν δεν το είχε σχεδιάσει η μητέρα του μελλοντικού συζύγου της. Τώρα απλά έπραξε «δύο φορές σοφά», που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.
 Η Mary Katrantzou και οι Ancient Greek Sandals δημιούργησαν μία capsule συλλογή με σανδάλια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: