H νέα στρατηγική της Harley-Davidson

H στρατηγική της Harley-Davidson  επιταχύνεται και  η δημιουργία μίας νέας γενιάς μοτοσικλετιστών έρχεται πιο κοντά

“Περισσότεροι τρόποι για να μπεις στην οικογένεια της Harley-Davidson”

Περιλαμβάνονται νέα μοντέλα σε πρόσθετες κατηγορίες, ευρύτερη πρόσβαση και δέσμευση για την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Για να εμπνευστούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι από όλο τον κόσμο και να γνωρίσουν την απόλαυση της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας, η Harley-Davidson παρουσιάζει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ανάπτυξης “More Roads to Harley-Davidson”.

 

Σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, αυτές οι επιταχυνόμενες ενέργειες υποστηρίζουν τους στόχους της Harley-Davidson για το 2027, με αυξημένη εστίαση και στρατηγικές επενδύσεις για ενδυνάμωση της θέσης της, αλλά και για αύξηση του ρυθμού ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο.

“Οι τολμηρές ενέργειες που ανακοινώνουμε σήμερα, αυξάνουν τις ήδη τεράστιες δυνατότητες και την ανταγωνιστικότητα της Harley-Davidson και ενισχύουν την υπεροχή μας στην εξέλιξη και κατασκευή προϊόντων, την παγκόσμια απήχηση της εταιρείας και φυσικά το εξαιρετικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο,” αναφέρει ο Matt Levatich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Inc. “Παράλληλα, οι υπάρχοντες πιστοί φίλοι μας, θα οδηγήσουν την επόμενη επανάσταση δίτροχης ελευθερίας, για να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς αναβάτες που ακόμη δεν έχουν γνωρίσει την απόλαυση της οδήγησης.”

Matt Levatich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Harley-Davidson, Inc.

Τι λέει ο Matt Levatich:

Το αποτέλεσμα της περιεκτικής ολοκληρωμένης αξιολόγησης , είναι μια προοπτική που προσφέρεται για πρώτη φορά σε πελάτες. Είναι το πρόγραμμα “More Roads to Harley-Davidson” που περιλαμβάνει:

  • Νέα Προϊόντα – Διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον των υπαρχόντων φίλων μας και εμπνέουμε νέους αναβάτες, ενισχύοντας την ηγετική μας θέση και ανοίγοντας νέες αγορές και κατηγορίες μοτοσυκλετών.
  • Ευρύτερη πρόσβαση – βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, με ένα πολυκάναλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.
  • Πιο ισχυροί Αντιπρόσωποι – δημιουργούμε μια πανίσχυρη δομή για να βελτιώσουμε την οικονομική ευρωστία των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

“Ευελπιστούμε ότι αυτό το πλάνο θα οδηγήσει σε μια ενεργή και συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια της Harley-Davidson, με πιο διευρυμένη βάση αναβατών, καθώς και με κορυφαία περιθώρια κέρδους και  ταμειακή ροή για τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα,” αναφέρει ο κύριος Levatich.

Νέα Προϊόντα

Για την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον σχεδιασμό μοτοσυκλετών και των μεγάλων κατασκευαστικών της δυνατοτήτων, η Harley-Davidson προγραμματίζει την πιο περιεκτική γκάμα μοντέλων της, στις πιο δημοφιλείς και ανταγωνιστικές κατηγορίες μοτοσυκλετών, με μια πλήρη σειρά μοντέλων σε μεγάλο εύρος τιμών, τρόπων παροχής ισχύος, κινητήρων σε πολλούς κυβισμούς, κατηγοριών και ειδικών απαιτήσεων για κάθε αγορά παγκοσμίως.

Στα κύρια χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Ενισχύουμε την ηγετική θέση της εταιρείας στην κατασκευή μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού, συνεχίζοντας την εξέλιξη και τη δημιουργία ακόμη πιο τεχνολογικά προηγμένων μοτοσυκλετών Touring και Cruiser, που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των υπαρχόντων αναβατών Harley-Davidson και θα τους ωθήσουν σε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα στον ανοικτό δρόμο.
  • Παρουσιάζουμε μια νέα πολυμορφική πλατφόρμα μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με κινητήρες 500 έως 1250 κ.εκ. που θα καλύψουν τρεις ξεχωριστές κατηγορίες. Ξεκινούμε με την πρώτη Adventure Touring μοτοσυκλέτα του εργοστασίου, την Harley-Davidson Pan America 1250, ένα Custom μοντέλο 1250 κ.εκ. και ένα Streetfighter 975 κ.εκ. Όλα τα μοντέλα πρόκειται να διατεθούν προς πώληση το 2020. Περαιτέρω μοντέλα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη γκάμα μας σε αυτές τις κατηγορίες, θα ακολουθήσουν μέχρι το 2022.
  • Εξελίσσουμε μια πιο προσιτή μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού (250 κ.εκ. έως 500 κ.εκ.) για τις αναδυόμενες ασιατικές αγορές, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με κατασκευαστή από την Ασία. Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα και η ευρύτερη διανομή της, στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από την Ινδία και την ανάπτυξη του εργοστασίου στην τοπική αγορά, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα της Ασίας.
  • Οδηγούμε τις εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, με την παρουσίαση της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Harley-Davidson, του LiveWire που θα διατεθεί προς πώληση το 2019. Είναι το πρώτο μιας ευρείας σειράς ηλεκτρικών μοντέλων χωρίς συμπλέκτη που θα κινείται με το απλό άνοιγμα του γκαζιού. Το μοντέλο σχεδιάστηκε για να κατοχυρώσει την ηγετική θέση του εργοστασίου στη δημιουργία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Το LiveWire θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα μέχρι το 2022, τα οποία θα διευρύνουν τη γκάμα με ελαφρύτερες, μικρότερες και ακόμη πιο προσιτές επιλογές που θα εμπνεύσουν νέους αναβάτες και θα προσφέρουν νέες εμπειρίες οδήγησης.

Ευρύτερη Πρόσβαση

Η Harley-Davidson θα αναβαθμίσει τον τρόπο προσέγγισής της στην αγορά και θα καλύψει τις απαιτήσεις των σύγχρονων μοτοσυκλετιστών με τους παρακάτω τρόπους:

  • Δημιουργία εκπληκτικών εμπειριών για τους πελάτες, μέσα από όλα τα δίκτυα λιανικής πώλησης μοτοσυκλετών. Περιλαμβάνονται αναβαθμισμένες εκτεταμένες ψηφιακές δυνατότητες, μέσω της ιστοσελίδας Harley-Davidson.com που θα έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους υπάρχοντες και τους νέους πελάτες μας.
  • Δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους πάροχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής πώλησης (e-commerce providers) για την πρόσβαση της Harley-Davidson σε ένα τεράστιο αριθμό πιθανών νέων πελατών.
  • Νέες μορφές λιανικής πώλησης. Περιλαμβάνονται μικρότερα καταστήματα σε πόλεις από όλο τον κόσμο, για παρουσία του εργοστασίου σε αστικά κέντρα, ανάπτυξη των πωλήσεων της εκτεταμένης γκάμας μοντέλων της Harley-Davidson και ευρύτερη διανομή των προϊόντων ένδυσης σε διεθνές επίπεδο.

Ισχυρότεροι Εξουσιοδοτημένοι Αντιπρόσωποι

Το κορυφαίο δίκτυο Αντιπροσώπων της Harley-Davidson είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της επιταχυνόμενης στρατηγικής του εργοστασίου και παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος. Η εταιρεία θα δημιουργήσει μια πανίσχυρη δομή για να αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητες του δικτύου αντιπροσώπων, αλλά και την εμπειρία των πελατών. Αυτή η δομή θα επιτρέψει στους πιο δραστήριους αντιπρόσωπους με τις καλύτερες επιδόσεις, να οδηγήσουν τις εξελίξεις για εκείνους και την Harley-Davidson. Παράλληλα, θα παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες, μέσω διαρκούς διεύρυνσης της βάσης προϊόντων και πελατών μας.

“Η Harley-Davidson είναι θρυλική επειδή ποτέ δεν παραμένει στάσιμη,” αναφέρει ο κύριος Levatich. “Για να προχωρήσουμε μπροστά, βασιζόμαστε στο πνεύμα που οδήγησε τους ιδρυτές μας το 1903 και σε όλους τους εργαζόμενους και τους εξουσιοδοτημένους αντιπρόσωπους που αναπτύχθηκαν μέσα από τις προκλήσεις που εμφανίστηκαν στην πορεία. Το πρόγραμμά μας θα αναθεωρήσει τα υπάρχοντα όρια του εργοστασίου και θα απευθυνθεί σε περισσότερους πελάτες, με έναν τρόπο που ενισχύει όλα όσα αντιπροσωπεύουμε, ως εταιρεία που διψάει για προκλήσεις.”

Χρηματοδότηση και Οικονομικά

Εκτός από τη δημιουργία αναβατών, το εργοστάσιο μέσω του προγράμματος More Roads to Harley-Davidson προσβλέπει και στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, στην εξισορρόπηση και την ενδυνάμωση των υπαρχουσών πωλήσεων, αλλά και στη βελτίωση  της απόδοσης του επενδεδυμένου κεφαλαίου  — Return on Invested Capital (ROIC),  στην αύξηση εσόδων και κερδών. Σκοπός της εταιρείας είναι η επιστροφή περισσότερων μετρητών στους μετόχους της.Η επιταχυνόμενη στρατηγική θα απαιτήσει σημαντικές επενδύσεις για την αλλαγή της τροχιάς της αγοράς παγκοσμίως. Το εργοστάσιο σκοπεύει να τις χρηματοδοτήσει πλήρως, μέσω σημαντικής μείωση εξόδων και ανακατανομής των προηγούμενων προγραμματισμένων επενδύσεων και πηγών, στις οποίες περιλαμβάνονται λειτουργικές επενδύσεις  έως το 2022 που ανέρχονται σε 450 έως 550 εκατομμύρια δολάρια και επένδυση κεφαλαίων έως το 2022 που ανέρχεται σε 225 έως 275 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, η εταιρεία υπολογίζει ότι το πρόγραμμα More Roads to Harley-Davidson θα αποδώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια επιπρόσθετων ετήσιων εσόδων το 2022 σε σχέση με το 2017.

Η εταιρεία θεωρεί ότι η επιταχυνόμενη στρατηγική της είναι απολύτως σύμφωνη και ενισχύει τους στόχους για αύξηση των εσόδων και επέκταση των λειτουργικών περιθωρίων της. Η εταιρεία σκοπεύει να χρηματοδοτήσει στρατηγικές ευκαιρίες, διατηρώντας ταυτόχρονα την τρέχουσα στρατηγική επένδυσης, απόδοσης και κατανομής κεφαλαίων.  Oι αρχές χρηματοδότησης της Harley-Davidson θα εστιάσουν στην εξισορρόπηση και την αύξηση των υπαρχουσών πωλήσεων, τη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας και την επένδυση σε κερδοφόρα έργα με αναπτυξιακό προσανατολισμό.  Θεωρούμε ότι αυτές οι αρχές, μαζί με την πειθαρχημένη εστίαση στην ανακατανομή κεφαλαίων, θα επιτρέψουν στην Harley-Davidson την λειτουργία  με βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα και αποδοτικότητα.

Δηλώσεις που αφορούν στο μέλλον

Η εταιρεία δηλώνει ότι όλα τα θέματα που αναλύονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι δηλώσεις που αφορούν στο μέλλον και έχουν ως σκοπό την εναρμόνιση με την ευθύνη που απορρέει από τον νόμο περί μεταρρύθμισης κινητών αξιών του 1995.  Οι δηλώσεις σε αυτό το δελτίο τύπου είναι δηλώσεις για το μέλλον, οι οποίες σχετίζονται με το πρόγραμμα της εταιρείας “More Roads to Harley-Davidson”. Περιλαμβάνονται χωρίς περιορισμούς, τα σχέδια της εταιρείας, οι στόχοι και οι προσδοκίες της, οικονομικά στοιχεία για το μέλλον, άλλα αποτελέσματα στα οποία αποσκοπεί, παρουσιάσεις νέων μοντέλων που έχει προγραμματίσει και σκέψεις και απόψεις σχετικά με τις ευκαιρίες και τα εκτιμώμενα κέρδη από τις αγορές. Αυτές οι δηλώσεις για το μέλλον υπόκεινται σε συγκεκριμένους κινδύνους και αβεβαιότητες, που μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, από αυτά στα οποία υπολογίζαμε κατά την ημερομηνία έκδοσης αυτού του δελτίου τύπου.  Συγκεκριμένοι ή άλλοι κίνδυνοι και αβεβαιότητες περιγράφονται παρακάτω και άλλοι αναφέρονται στο δελτίο τύπου κερδών της εταιρείας που εκδόθηκε στις 24 Ιουλίου 2018. Οι μέτοχοι, οι πιθανοί επενδυτές και άλλοι αναγνώστες πρέπει να αξιολογήσουν αυτά τα στοιχεία και να μην θεωρούν δεσμευτικές τις δηλώσεις που αφορούν στο μέλλον. Οι δηλώσεις που αφορούν στο μέλλον και αναφέρονται σε αυτό το δελτίο τύπου ισχύουν μέχρι την ημερομηνία έκδοσης αυτού του δελτίου τύπου και η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την ενημέρωση σχετικών δηλώσεων που αφορούν στο μέλλον, ώστε να αντανακλούν συγκεκριμένα γεγονότα ή συνθήκες.

Η δυνατότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται στους στόχους, τις προοπτικές, τις κατευθύνσεις και τους σκοπούς που επισημαίνονται σε αυτό το δελτίο τύπου εξαρτάται, μεταξύ άλλων παραγόντων, από τη δυνατότητα της εταιρείας:

  • να εκτελέσει τα επιχειρηματικά της σχέδια και τις στρατηγικές της, στις οποίες περιλαμβάνονται τα στοιχεία του προγράμματος More Roads to Harley-Davidson και να ενδυναμώσει τις υπάρχουσες επιδόσεις της, χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά η ανάπτυξη,
  • (ii) να αναγνωρίσει συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς σχετικά με ηλεκτρικά μοντέλα, οι οποίες ενδέχεται να εξαρτώνται εν μέρει, από την κατασκευή απαραίτητων υποδομών,
  • να εξελίξει και παρουσιάσει προϊόντα σε αποδεκτό από την αγορά χρόνο, τα οποία θα επιτρέπουν στην εταιρεία να παράγει τα εκτιμώμενα αποτελέσματα πωλήσεων και τα επιθυμητά κέρδη,
  • iv) να εκτελέσει με επιτυχία τις παγκόσμιες λειτουργίες κατασκευής και συναρμολόγησης,
  • (v) να διαπραγματευτεί και να εφαρμόσει με επιτυχία την στρατηγική συνεργασία με τον συνεργάτη της από την Ασία,
  • (vi) να διαχειριστεί τους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν από την επέκταση της κατασκευής, της διοίκησης και των πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο,
  • (vii) να εφαρμόσει επιτυχώς τις αλλαγές που σχετίζονται με τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και τις μεθόδους διανομής της,
  • (viii) να αναλύσει, προβλέψει και αντιδράσει στις αλλαγές των συνθηκών της αγοράς
  • (ix) να λειτουργήσει με τρόπο που επιτρέπει στην εταιρεία, να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που προκύπτουν στην αγορά, ενώ ανταγωνίζεται με υπάρχοντες και νέους ανταγωνιστές και να
  • (x) μειώσει άλλα κόστη για να ισοσκελίσει τα κόστη του προγράμματος “More Roads to Harley-Davidson” και να κατευθύνει κεφάλαια χωρίς να επηρεάσει την υπάρχουσα λειτουργία της.

 

 

H νέα στρατηγική της Harley-Davidson

now24.gr-auto

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: