H νέα Alfa Romeo Giulietta στην Ελληνική αγορά με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης και με μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 4 έτη ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά η νέα Alfa Romeo Giulietta. Το αυτοκίνητο αυτό έχει ξεχωρίσει για το στιλ και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα.

Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις εξοπλισμού και τρεις κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 120 έως 170 ίππους. Κοινός παρανομαστής το δυναμικό πλαίσιο που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των αναρτήσεων (διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα σε όλες τις εκδόσεις) προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση-ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση. Παράλληλα, αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης Alfa D.N.A. και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2 ξεχωρίζουν την Giulietta από τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό η ανανεωμένη εμφάνιση συνδυάζεται με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5’’.

Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας για πρώτη φόρα τη δυνατότητα απόκτησής της με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μέσω της FCA Bank και τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ. Η ελάχιστη προκαταβολή στα πλαίσια του άτοκου προγράμματος είναι 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια εξόφλησης είναι 48 μήνες.

H νέα Alfa Romeo Giulietta στην Ελληνική αγορά με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: