H Naomi Campbell θα πάρει επιτέλους ένα βραβείο που δικαιούται εδώ και χρόνια

H Naomi Campbell θα πάρει επιτέλους ένα βραβείο που δικαιούται εδώ και χρόνια

Η Naomi Campbell, ένα από τα πιο εμβληματικά supermodels της δεκαετίας του 90, θα τιμηθεί στις 4 Ιουνίου με το «Fashion Icon Award», στο πλαίσιο των CFDA (των Βραβείων του Συμβουλίου των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής).

Το όνομα της φετινής νικήτριας ανακοινώθηκε χθες, αρκετές ημέρες μετά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, και στο παρελθόν το έχουν λάβει A-list stars όπως οι: Rihanna, Beyoncé, David Bowie, Pharrell Williams και Kate Moss. Παρουσιάστρια της τελετής, που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες στο Μουσείο του Brooklyn, θα είναι για πρώτη φορά γυναίκα, η ηθοποιός Ιssa Rae ενώ τα ειδικά βραβεία έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η Diane von Furstenberg θα λάβει το βραβείο της «Swarovski» για το έργο της και την προσπάθειά της να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο μέσω διαφόρων μη κερδοσκοπικών πρωτοβουλιών. Ο Narcos Rodriguez θα τιμηθεί με το φετινό βραβείο «Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award» και η Carolina Herrera θα λάβει το «The Founder’s Award». Όσον αφορά το «International Award», η Donatella Versace θα είναι ο νικητής για φέτος.

Όσο για τη Naomi Campbell, για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα μας, ελπίζουμε να εμφανιστεί για να παραλάβει το βραβείο της με μία εμφάνιση αντάξιά του, με ένα κομμάτι Azzedine Alaïa, για να τιμήσει τον σχεδιαστή που θεωρούσε μέντορά της και πέθανε στα τέλη του 2017 και για να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο της μόδας ότι είναι ένα πραγματικό «Fashion Icon».
 Μπορεί να μην ήξερες ότι αυτό το brand φτιάχνει jeans αλλά η Gigi Hadid τα λατρεύει

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: