H Monica Belluci φόρεσε το πιο στιλάτο λευκό κοστούμι. Και ναι, εκτός από sexy είναι και cool

Διάβασε ακόμη:

Ανάμεσα στα πολλά που προσπαθεί να καταφέρει είναι να σπάει τα δεσμά του ηλικιακού ρατσισμού. Μια γυναίκα που είναι άνω των 45 δεν μπορεί να θεωρηθεί όμορφη ή σeξι γιατί έχει ξεπεράσει το «επιτρεπτό» όριο ηλικίας το οποίο την καθιστά «αρκετή» για να συναγωνιστεί μια γυναίκα που βρίσκεται στα 20something της. Σιγά-σιγά και μέρα με τη μέρα αυτό αρχίζει ν” αλλάζει. Μια γυναίκα στα 50 έχει αρχίσει να αντιμετωπίζεται από τον κόσμο διαφορετικά, ακόμα κι αν από τη βιομηχανία της , έναν κατεξοχήν χώρο που οι ηλικίες άνω των 30+ θεωρούνται απαγορευτικές.

Γυναίκες όπως η Meryl Streep, η Helen Mirren και η (μεταξύ άλλων) είναι από τους ανθρώπους που αποδεικνύουν διαρκώς το αντίθετο. Ότι όχι μόνο μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε μια 30χρονη, αλλά ότι μπορεί και το στιλ τους να κάνει το ίδιο.

Δες ακόμη: Κάννες 2019:

Απόδειξη, η Monica Bellucci η οποία πέραν από το γεγονός ότι κάθε φορά που τη βλέπουμε, λέμε από μέσα μας (και έξω μας ΟΚ) «Θεέ μου, τι γυναικάρα είναι αυτή», αλλά και που με τις ενδυματολογικές της επιλογές μας εμπνέει.

Το πρόσφατο look της που το κατάφερε αυτό ήταν η εμφάνισή της στο show των Dolce&Gabbana για τη συλλογή Spring 2020. Η 54χρονη ηθοποιός παρακολούθησε το show των Ιταλών σχεδιαστών -πέρσι είχε περπατήσει μάλιστα και στην επίδειξή τους- και επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι, δημιουργία φυσικά των D&G.

 

Το σούπερ κομψό λευκό κοστούμι ολοκλήρωσε με ένα ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο μέσα από το οποίο διακρινόταν το μαύρο της σουτιέν.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους και ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου. Με αυτό το τρομερά κομψό look της, συνειδητοποιήσαμε ότι η Monica Bellucci πέρα από όμορφη, σeξι και στιλάτη είναι και σούπερ κουλ.

Κεντρική φωτογραφία: Photo/Luca Bruno

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: