H Mercedes-Benz Ελλάς στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 αποκάλυψε την νέα Α-Class Sedan

Εως τις 18 Νοεμβρίου στα  περίπτερα 10 & 11 του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)  η Mercedes-Benz  θα έχει όλα τα νέα της μοντέλα.

Την Παρασκευή, στην Press day o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz κος Ι. Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων κο Ν. Πρέζα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της Α-Class Sedan, της νέας μπερλίνας των compact μοντέλων που συμπληρώνει την υπερ-πλήρη παλέτα της μάρκας στα μικρομεσαία αυτοκίνητα.

Στα περίπτερα της εταιρίας μπορείτε να δείτε ακόμη τα  μοντέλα MercedesAMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé & MercedesAMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το τετράθυρο κουπέ που έθεσε νέα πρότυπα στο παγκόσμιο design όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004. Στην 3η γενιά που διανύει τραβά τα βλέμματα στην έκδοση 350d 4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line.

Αισθητή κάνει την παρουσία της και η γκάμα των compact μοντέλων, αφού το «παρών» δίνουν οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ η επιβλητική G-Class με τη G500 και η εντυπωσιακή GLC 250d SUV δίνουν το «εκτός δρόμου» στίγμα της μάρκας.

Στην  Έκθεση μπορείτε να δείτε το  αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smart forfour στην έκδοση dark matter!

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 αποκάλυψε την νέα Α-Class Sedan gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: