H Meghan Markle τιμά τη μνήμη της Ruth Bader Ginsburg με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

H Meghan Markle τιμά τη μνήμη της Ruth Bader Ginsburg με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

To Τ-Shirt και η προστατευτική μάσκα προσώπου της Δούκισσας του Sussex, μπορούν να γίνουν τώρα δικά σου.

Πριν από τρεις ημέρες η Μeghan Markle μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry, έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη μέσω podcast για το φιλανθρωπικό σωματείο «Teenager Therapy» και η Δούκισσα του Sussex δεν θα μπορούσε να φορέσει καταλληλότερο σύνολο για να μιλήσει σε εφήβους. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει στα νέα παιδιά αφορούσε το έργο της Ruth Bader Ginsburg. Η Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έφυγε πριν από 3 βδομάδες από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο ως υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αγωνίστηκε όσο καμία για την ισότιμη καθιέρωση της γυναίκας στην κοινωνία και μία από τις πιο γνωστές της ρήσης είναι η απάντησή της στην ερώτηση «πόσες γυναίκες είναι αρκετές στο Ανώτατο Δικαστήριο;». Η Ruth απάντησε «θα ηρεμήσω όταν θα είναι εννιά, όσες και οι θέσεις των Δικαστών».

Αυτά της τα λόγια έγραφε η μαύρη, προστατευτική μάσκα προσώπου της Markle, η οποία ανήκει στο brand JustPoshStyle και μπορείς να τη βρεις online στο Etsy. Το επόμενο κομμάτι στο σύνολο της Meghan που τιμά τη μνήμη της Ruth Bader Ginsburg είναι το T-Shirt της που έγραφε το όνομά της, «Ruth». Το συγκεκριμένο μπλουζάκι ανήκει στο κατάστημα «Ferris Built», στο Seattle, αλλά μπορείς να το βρεις και αυτό διαδικτυακά, εδώ.

Το Πριγκιπικό ζεύγος μίλησε στο νεαρό ακροατήριό του για θέματα που το απασχολούν όπως η ψυχική υγεία (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ψυχικής υγείας) αλλά και τη σωστή χρήση των social media. Η Markle, μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει και τη δική της προσωπική εμπειρία για την αντιμετώπιση του στρες αλλά και τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας της από το 2019 έως και σήμερα. Το μήνυμα των ρούχων της ήταν σαφές: τα νέα παιδιά πρέπει να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον, αντλώντας έμπνευση από ανθρώπους που ήδη το έκαναν για αυτούς, πριν από αυτούς.
 Τo styling tip για να φοράς φέτος το jean μπουφάν σου είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: