H Meghan Markle σχεδιάζει ρούχα για καλό σκοπό και είναι και επίσημα το απόλυτο girl crush μας

Διάβασε ακόμη:

Όσο ήταν έγκυος, η Markle έκανε συχνές επισκέψεις στο Smart Works, έναν οργανισμό που βοηθάει άνεργες γυναίκες να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο και τελικά υπήρχε σημαντικός λόγος, πέραν από το να ενημερωθεί για τη φιλανθρωπική οργάνωση: να βρει ένα τρόπο ν” αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση οι γυναίκες του Smart Works.

Δες ακόμη:
 

Η Meghan Markle στο Smart Works τον Ιανουάριο (Clodagh Kilcoyne/Pool via AP)

Σε συνεργασία, λοιπόν, με γνωστά αγγλικά brands όπως το Marks & Spencer, το Jigsaw, Misha Nonoo και John Lewis & Partners, η δούκισσα του Sussex δημιούργησε τη δική της συλλογή γυναικείων ρούχων. Η κολεξιόν θα περιλαμβάνει ρούχα για το γραφείο, οι αγορές των οποίων θα ωφελήσουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@smartworkscharity) στις

Η συλλογή, η οποία θα κάνει το λανσάρισμά της μέσα στη χρονιά, θα έχει τη λογική του «one-for-one basis». Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρούχο που αγοράζει κάποια καταναλώτρια, ένα ρούχο θα δωρίζεται στις γυναίκες του Smart Works. «Αυτό θα μας επιτρέψει όχι μόνο να γίνουμε μέρος της ιστορίες αυτών των γυναικών, αλλά μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλες ενωμένες», εξήγησε η Markle στη Βρετανική Vogue, μιλώντας για το project αυτό.

Σε επίσκεψή της στο Smart Works (Clodagh Kilcoyne/Pool via AP)

Όλα ξεκίνησαν, όταν η δούκισσα στις επισκέψεις της στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό (που παρέχει εργασία μέχρι και ρούχα στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη) παρατήρησε ότι ενώ οι δωρεές ήταν πολλές, υπήρχαν πολλά ρούχα που δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι γυναίκες αυτές να μην έχουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση όταν ήταν να παρευρεθούν σε συνεντεύξεις για δουλειά. Με σκοπό να κάνει τις γυναίκες να αισθανθούν καλά και γεμάτες αυτοπεποίθηση πριν ένα interview, η Markle είχε την ιδέα για το project αυτό.

«Έτσι, δε δωρίζεις απλά τα ρούχα σου και βλέπεις σε ποιον πάνε, αλλά γίνεσαι μέρος της επιτυχίας αυτών των γυναικών», αναφέρει σχετικά η δούκισσα.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει αναπτυχθεί αρκετά από τότε που η δούκισσα του Sussex άρχισε ν” ασχολείται με τις ενέργειές του. Τον Φεβρουάριο ο οργανισμός βοήθησε 187 γυναίκες στο Λονδίνο, ο διπλάσιος αριθμός από πέρσι.

Αν σκεφτούμε τον αντίκτυπο της Meghan σε παγκόσμιο επίπεδο, είμαστε σίγουρες ότι η συλλογή θα πουληθεί μέσα σε μερικές ώρες. Κάθε εμφάνιση που κάνει η δούκισσα, εξάλλου, μετατρέπεται σε ένα ακόμη trend, ενώ τα ρούχα που φοράει βγαίνουν αμέσως sold out.

Κεντρική φωτογραφία: Clodagh Kilcoyne/Pool via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: