H Meghan Markle με σχεδόν οσκαρική εμφάνιση δίπλα στον πρίγκιπα Harry

Πρόσφατα λοιπόν, η Meghan Markle μετά του συζύγου της παρευρέθηκαν στα Endeavour Fund Awards στο Λονδίνο και οι εκτός του ότι και οι δυο τους έλαμπαν, δεν μπορούσε κανείς παρά να σταθεί έστω και λίγο στην όμορφη Meghan.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Αυτή τη φορά δεν διάλεξε κάποιο φόρεμα, αλλά εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της γαλλικό οίκο Givenchy και έκανε μία σχεδόν οσκαρική εμφάνιση. Συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο, του οποίου τα μανίκια είχε γυρισμένα και τον γιακά ανοιχτό με μία μακριά μαύρη φούστα εγκυμοσύνης με ένα σκίσιμο στο πλάι. Το ασπρόμαυρο outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pointed-toe, ψηλοτάκουνα mules με gold metallic straps κι ένα μαύρο clutch.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Βρίσκω πολύ πετυχημένο αυτό τον συνδυασμό, ο οποίος δεν χάνει ποτέ και όπως μπορείς να δεις και μόνη σου ούτε στην εγκυμοσύνη. Αν το κάνεις σωστά και προσθέσεις τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ το ασπρόμαυρο είναι πάντα η σωστή επιλογή. Όσο για την επιλογή της Meghan, σίγουρα δεν είναι σύμφωνη με το πρωτόκολλο. Να πιάσουμε το σκίσιμο ή το λευκό πουκάμισο που έμοιαζε να είναι του Harry; Φαίνεται όμως, ότι η βασίλισσα τα έχει ξεπεράσει όλα αυτά και πού ξέρεις, μπορεί να την καμαρώνει κιόλας.

Επ πού πας; ;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: