H Μeghan Markle εξηγεί πoιο είναι το «μυστικό» πίσω από κάθε επιτυχημένο σύνολο

H Μeghan Markle εξηγεί πoιο είναι το «μυστικό» πίσω από κάθε επιτυχημένο σύνολο

Hint: Δεν είναι κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο.

Πριν από έναν χρόνο η Meghan Markle ένωσε την αγάπη της για τη μόδα με τον ζήλο που δείχνει στον αγώνα για τη γυναικεία ενδυνάμωση και σχεδίασε μία capsule συλλογή ρούχων για τον κοινωφελή οργανισμό «Smart Works» ο οποίος έχει σαν σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση όσων το δυνατό περισσότερων γυναικών.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο έκανε ένα video chat με άτομα που βρήκαν δουλειά μέσω του οργανισμού και έδωσε το δικό της μυστικό επιτυχίας για κάθε συνέντευξη εργασίας: «Πολλοί νομίζουν ότι είναι τα ρούχα το κλειδί για μία ‘σωστή’ πρώτη εντύπωση», είπε η Δούκισσα του Sussex. «Εγώ όμως έχω να πω πως το ‘αξεσουάρ’ που κάνει κάθε σου σύνολο επιτυχημένο είναι ένα και λέγεται ‘αυτοπεποίθηση’». «Αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι που σου χρειάζεται για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, για να μπεις και να βγεις σε ένα δωμάτιο παίρνοντας αυτό που θες».

Η Meghan, όπως θα δεις και στο παρακάτω video, τα λέει αυτά την ίδια στιγμή που τα τηρεί και η ίδια με τη στάση σώματος και το χαμόγελό της. Αποπνέει σιγουριά και πίστη στις δυνάμεις της φορώντας κάποια διαχρονικά κλασικά κομμάτια, όπως είναι ένα λευκό blazer και ένα lingerie top σε neutral τόνους.

Το «μυστικό» της Markle μπορεί να μην είναι ακριβώς styling tip αλλά είναι κάτι πιο ουσιαστικό που πρέπει να το έχουμε όλες μας όχι μόνο για να περάσουμε με επιτυχία την επόμενη επαγγελματική συνέντευξη αλλά και για να νιώθουμε γεμάτες και ολοκληρωμένες κάθε στιγμή της ζωής μας.
 Understated Luxury: Πολυτελή υλικά και απλές γραμμές για όλα τα statement κομμάτια της σεζόν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: