H Μαρία Μπεκατώρου στο σημερινό YFSF μας δείχνει πόσο κομψή μπορεί να είναι η lime απόχρωση

H Μαρία Μπεκατώρου στο σημερινό YFSF μας δείχνει πόσο κομψή μπορεί να είναι η lime απόχρωση

Η παρουσιάστρια με αυτό το εντυπωσιακό look είναι η πιο στυλάτη εκδοχή του καλοκαιριού που «ανοίγεται» μπροστά μας.

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο πιο απενοχοποιημένα και η λαμπερή παρουσιάστρια πειραματίζεται με χρώματα και στυλ ρούχων που μέχρι και πριν από λίγα χρόνια δεν θα τα θεωρούσαμε κατάλληλα για μία «red carpet εμφάνιση». To lime είναι ένα από αυτά, μόνο που στο σημερινό επεισόδιο του talent show, YFSF, η Μαρία το φοράει στην πιο glam εκδοχή του. Με τη βοήθεια του στυλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, επέλεξε ένα bustier, μία διάφανη φούστα και ένα στενό παντελόνι από μέσα, όλα σε neon lime απόχρωση και όλα σχεδιασμένα ειδικά για τη σημερινή βραδιά από την Ελληνίδα fashion designer, Βάσια Τζοτζοπούλου.

Ολοκλήρωσε το look της με custom made πέδιλα Τsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian Diamond Club. Tα μαλλιά και το μακιγιάζ της το επιμελήθηκαν όπως πάντα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η Έλσα Πρωτοψάλτη, αντίστοιχα. Ίσως η πιο summerish και νεανική εμφάνιση της κεντρικής παρουσιάστριας του YFSF: All Star μέχρι και σήμερα αν και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει και όλες τις προηγούμενες στην παρακάτω gallery για να αποφασίσεις μόνη σου ποια είναι η αγαπημένη σου.

Ένα είναι πάντως το σίγουρο: αυτή η φωτεινή κίτρινη απόχρωση μπορεί να δείξει πολύ sexy πάνω σε μαυρισμένες επιδερμίδες με την ίδια ευκολία που μπορεί να δείξει κομψή και fashionable πάνω σε λευκά δέρματα, σαν της Μαρίας Μπεκατώρου. Και αυτό ας το έχουμε υπόψη μας την επόμενη φορά που θα ψάξουμε να αγοράσουμε επίσημο φόρεμα για να πάμε οπουδήποτε!
 Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: