H London Fashion Week ξεκινάει – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για σχεδιαστές και μεγάλες επιστροφές!

H London Fashion Week ξεκινάει   Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για σχεδιαστές και μεγάλες επιστροφές!

Παρά την απουσία γνωστών brands, ανερχόμενοι σχεδιαστές όπως η Nensi Dojaka, βοηθούν στο να μείνει η βρετανική πρωτεύουσα στο χάρτη!

Μετά το NYFW, η οποία έκλεισε με την φαντασμαγορική πασαρέλα του Tom Ford, η καρδιά της μόδας χτυπάει στο Λονδίνο. Από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου η βρετανική πρωτεύουσα θα υποδεχθεί την εβδομάδα μόδας, αποκαλύπτοντας τις νέες συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο Λονδίνο τις μέρες που ακολουθούν, συνέχισε να διαβάζεις.

Disco Fever: O Tom Ford κλείνει το NYFW με μια συλλογή εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’70

Ποιους θα δούμε στη London Fashion Week

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, που θα συνδυάσει ζωντανές πασαρέλες με digital events, θα έχει πάνω από 100 συμμετέχοντες σχεδιαστές. Brands όπως οι Molly Goddard, Richard Quinn, και Charles Jeffrey θα συγκεντρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον των φωτογράφων και των κοριτσιών της μόδας, ενώ με ανυπομονησία αναμένεται η επιστροφή των Dior, JW Anderson, και Jimmy Choo.

Η Nensi Dojaka, η οποία κέρδισε το φετινό βραβείο νέων σχεδιαστών LVMH, θα βοηθήσει στο ξεκίνημα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου την Παρασκευή. Η νέα της συλλογή θα εμφανιστεί μέσω του TikTok show space στους προσκεκλημένους.

Το Λονδίνο προετοιμάζεται για ένα πολιτιστικό άνοιγμα

Η γιορτή της μόδας φιλοξενείται από το British Fashion Council (BFC) ή αλλιώς το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, σε συνεργασία με την Clearpay. Για την εκδήλωση, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του BFC, Caroline Rush, δήλωσε:

«Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να έρθουν επισκέπτες στην πρωτεύουσα, υπενθυμίζοντας στους καταναλωτές τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό του Λονδίνου. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 brands, καταστημάτων, χώρων φιλοξενίας και πολιτιστικών ιδρυμάτων, ανυπομονούμε να δούμε όλη τη πόλη να ζωντανεύει».

Η επιστροφή των εκδηλώσεων μόδας έχει βοηθήσει πολύ την αγορά, η οποία υπέφερε πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τα shows θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του London Fashion Week, όπου θα μπορέσεις να δεις επίσης το πρόγραμμα και να μάθεις πότε θα αποκαλύψουν τα νέα τους σχέδια οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree JW Anderson SS2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: