H Lady Gaga αλλάζει σύνολα στις πρεμιέρες της ταινίας House of Gucci & εμείς ψηφίζουμε το καλύτερο

Ταξιδεύει από πόλη σε πόλη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας και μας «χαρίζει» εντυπωσιακές, red carpet εμφανίσεις.

H Lady Gaga αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, House of Gucci. Από το Λονδίνο, στο Μιλάνο και στην Νέα Υόρκη, όπου έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής για την προώθηση της ταινίας της, η Lady Gaga δεν κράτησε χαμηλούς τους τόνους. Στο Λονδίνο, στις 9 Νοεμβρίου, η Lady Gaga εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακά δραματικό μοβ Gucci φόρεμα (φυσικά!), που ο ιταλικός οίκος είχε πρόσφατα παρουσιάσει στην επίδειξη μόδας “Love Parade” στο Λος Άντζελες. Η Gaga ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, διχτυωτό καλσόν και κοσμήματα Tiffany & Co. Επίσης, επέλεξε να φορέσει ένα smokey eye σε μoβ απόχρωση, ώστε να ταιριάζει με το φόρεμά της.

H Lady Gaga αλλάζει σύνολα στις πρεμιέρες της ταινίας House of Gucci & εμείς ψηφίζουμε το καλύτερο

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Η Gaga σπάει το σερί των Gucci εμφανίσεων

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μιλάνο, η 35χρονη εμφανίστηκε με δημιουργία Versace. Η Lady Gaga έκοψε την ανάσα με ένα κόκκινο Atelier Versace φόρεμα εμπνευσμένο από την εμβληματική κολεξιόν του οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 1995. Το κόκκινο Versace φόρεμα από μετάξι είχε ένα κορμάκι σε στυλ κορσέ, μακριά ουρά και sexy leg cut. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το σύνολό της με κόκκινες γόβες και χρυσά κοσμήματα. Παρόλο που η star εγκατέλειψε τον Gucci για μια νύχτα, έμεινε πιστή στην Ιταλική Μόδα, αποτιμώντας φόρο τιμής σε έναν άλλο Ιταλό πρωτοπόρο σχεδιαστή.

«Έκλαιγα όλη μέρα στο Μιλάνο. Είμαι τόσο ευγνώμων και ταπεινή που είμαι στην ταινία House of Gucci. Έρχεται την Ημέρα των Ευχαριστιών. Πατέρας, γιος και σήμερα… ο οίκος Versace» έγραψε στην λεζάντα μιας ανάρτησής της.

Εμφάνιση στην Νέα Υόρκη

Τώρα που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η Lady Gaga επέλεξε ένα αμερικάνικο brand. Την Δευτέρα, η Gaga εμφανίστηκε με head-to-toe Rodarte, αλλά όπως πάντα, έπρεπε να βάλει τη δική της πινελιά στο look. Η Gaga μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φοράει πολλά κομμάτια από τη συλλογή SS22 της Rodarte. Αυτό συμπεριλάμβανε ένα μπλε μπλέιζερ καλυμμένο με ένα λευκό μοτίβο με λουλούδια και χάντρες, ένα λευκό κορμάκι, και λευκό παντελόνι με σκίσιμο. Η Gaga συνδύασε το look με τις αγαπημένες της πανύψηλες μπότες.

Η ταύτιση της Gaga με τον ρόλο

Να θυμίσουμε πως η Lady Gaga υποδύεται την Patrizia Reggiani, γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, που δολοφόνησε τον σύζυγό της Maurizio, αφού την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Στα 18 χρόνια που πέρασε στη φυλακή απέκτησε το ψευδώνυμο Black Widow, πριν αποφυλακιστεί το 2016. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μαζί με τη Lady Gaga, οι Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω τον ρόλο… και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής: Έζησα σαννα ήμουν η Reggiani επί ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά επί εννέα μήνες», είπε σε μια συνέντευξη. «Εκτός κάμερας… Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της». Το «House of Gucci» σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της Lady Gaga μετά από το «A Star Is Born».

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα της τα looks από το tour της, με δικό μας προσωπικό αγαπημένο το εντυπωσιακά δραματικό μοβ Gucci φόρεμα που φόρεσε στο Λονδίνο. To δικό σου;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ladygaga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lady Gaga: Το ταξίδι στο Μιλάνο και η συγκίνηση για την Ιταλική καταγωγή και τον πατέρα της

Ανατριχιάζει η Lady Gaga για το House of Gucci! Μπήκε στον ρόλο και δεν μπορούσε να συνέλθει

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: