H Kim Kardashian ποζάρει στον φακό του Kanye West και του Rick Owens

To περιοδικό AnOther κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα και μας δείχνει την Kim όπως δεν την έχουμε ξαναδεί…

H Kim Kardashian West και η Michele Lamy, η 76χρονη σχεδιάστρια/performer/μούσα του Rick Owens και εμβληματική φιγούρα της Αλγερινής παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς στη Γαλλία, δεν είναι δύο φίλες που εκ πρώτης όψεως θεωρείς ότι ταιριάζουν. Το 2013, όταν και συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά, εκείνες βρήκαν πολλά κοινά σημεία επαφής και η σχέση τους παραμένει τρυφερή και υποστηρικτική μέχρι και σήμερα. Γι’ αυτό δεν μας σόκαρε η επιλογή του αντισυμβατικού περιοδικού μόδας, AnOther, να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα δύο διαφορετικά εξώφυλλα με αυτές τις δύο γυναίκες για το τεύχος του A/W 2020.
H Kim Kardashian ποζάρει στον φακό του Kanye West και του Rick Owens
Η Kim φοράει ένα nude κομμάτι, δημιουργία του fashion brand της Lamy, ΗUNROD, και αντίστοιχα η Μichele φοράει ένα σετ εσωρούχων από το label της Kardashian, SKIMS. Oι δικοί τους άνθρωποι, Κanye West και ο σχεδιαστής μόδας Rick Owens, τράβηξαν τις φωτογραφίες ενώ ο Paul Kooiker, συνέλαβε και σκηνοθέτησε το όλο project.
Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στα social, πριν βγει και επίσημα το νέο τεύχος, δείχνουν την Kardashian West να κάθεται ελαφρώς συνοφρυωμένη και κοιτάζει προσεκτικά, από κάτω προς τα πάνω, τον φακό, ενώ η Lamy περιστρέφεται με ταχύτητα γύρω από τον εαυτό της με αποτέλεσμα η φωτογραφία που βλέπουμε παρακάτω να είναι αφηρημένη και γεμάτη κίνηση.
H Kim Kardashian ποζάρει στον φακό του Kanye West και του Rick Owens
Το τεύχος του AnOther A/W20 κυκλοφορεί με άλλα εναλλακτικά εξώφυλλα με τους Adut Akech, Anok Yai, MJ Harper και Susie Cave, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε αφιερωματικά κείμενα για τη νέα γενιά σχεδιαστών που θα «κυριαρχήσει» στην μετά-Covid 19 εποχή, συνέντευξη του John Galliano και τον εμπνευστή του κινήματος Black Lives Matter στον Καναδά, Janaya Future Khan, να μιλάει με την Janelle Monáe. Μιλάμε σίγουρα για ένα τεύχος που έχει πολλά άλλα πράγματα να πει πέρα από την αναπάντεχη εμφάνιση της Kim σε ένα από τα εξώφυλλά του…
 20 street style looks με πρωταγωνιστή τη μάσκα προσώπου μας δείχνουν τη νέα όψη της μόδας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: