H Kim Kardashian φοράει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αλλά έχουμε τις αμφιβολίες μας

Επιλέγοντας, γήινες αποχρώσεις για να εκπροσωπήσει την τάση αυτή, η Kim φόρεσε ένα bralette και μια στενή pencil φούστα στο ίδιο χρώμα. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και statement βραχιόλια στο ίδιο μοτίβο με τα ρούχα της.

Ποζάρει με στιλ στο φακό, προσδίδοντας ένα ακόμη πιο σeξι αποτέλεσμα στη φωτογραφία και το look. Ναι, το outfit της Kim Kardashian είναι ωραίο. Ναι, της πάει. Ναι, είναι σeξι, αλλά, at the end of the day, αρκούν όλα αυτά; Έχουμε κατ” εξακολούθηση, δει παρόμοια looks από την σταρ τα οποία έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι σeξι και αποκαλυπτικά.

 

Και, πριν μας πεις συντηρητικές να σου πούμε ότι το πρόβλημά μας δεν είναι ο παράγοντας «sexiness», αλλά αν αυτή η σeξι διάθεση των συνόλων της αποσκοπούν κάπου. Είναι το ρούχο τέτοιο, που το ύφος αυτό θα το αναδείξει; Είναι μια γενικότερη τάση που κυκλοφορεί και δεν μπορεί παρά να υποστηρίξει αυτή και καμία άλλη; Η απλά στόχος της είναι να μαζέψει η φωτογραφία μερικά (εκατομμύρια) likes παραπάνω; Και το τελευταίο να είναι ο λόγος και πάλι δεν κρίνουμε, απλά χρειαζόμαστε μια καλύτερη εξήγηση για τα τόσα σeξι looks που βλέπουμε συνέχεια από την Kim Kardashian. Έχουμε αρχίσει και βαριόμαστε Κιμ, ακούς;

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: