H κηδεία μίας 65χρονης γυναίκας διακόπηκε, καθώς οι συγγενείς της άκουσαν χτυπήματα και ήχους μέσα από το φέρετρο [Βίντεο]

H κηδεία μίας 65χρονης γυναίκες διακόπηκε, καθώς οι συγγενείς της άκουσαν χτυπήματα και ήχους μέσα από το φέρετρο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας της.


Η 65χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τις προηγούμενες ημέρες και είχε ήρθε η ώρα της κηδείας της.

Την ώρα λοιπόν που η νεκροφόρα προπορευόταν και πήγαινε προς το νεκροταφείο, αρκετοί από αυτούς που ακολουθούσαν άκουσαν χτυπήματα μέσα από το φέρετρο και ήχους που παρέπεμπαν σε κλάματα.

Αμέσως ο οδηγός χωρίς να χάσει χρόνο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο Blas L.Dubarry Hospital, προκειμένου να τσεκάρουν την περίπτωση οι γιατροί.


Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματά τους δεν ήταν αυτά που θα ήθελαν οι συγγενείς και οι φίλοι της 65χρονης, καθώς διαπίστωσαν πως όντως είχε πεθάνει, τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Όσο για τους ήχους που ακούστηκαν; Είτε πρόκειται να ξεγελάστηκαν από κάποιο άλλο θόρυβο πάνω στην θλίψη τους, είτε όντως θα ακούστηκαν εξαιτίας συσσωρευμένων αερίων και άκαμπτων μυών που μπορούν να προκαλέσουν ανάλογους ήχους, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: