H Κendall Jenner μόλις κράτησε τις It-bags της νέας σεζόν, στην καμπάνια της Longchamp

Σύμφωνα με την Creative Director του οίκου, Sophie Delafontaine: «Η La Voyageuse είναι μια γυναίκα που αγαπά να ταξιδεύει, είναι πάντα εν κινήσει και αισθάνεται συγκίνηση, καθώς προετοιμάζεται να ξεκινήσει το κάθε της ταξίδι. Αυτήν τη ψυχολογία θέλησα να εξερευνήσω. Για μένα, το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό.» Ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη ambassador αυτής της φιλοσοφίας από την απόλυτη jet-setter, Kendall Jenner; Στην καμπάνια του οίκου το super model φωτογραφίζεται από τον Mikael Jansson, ενώ το styling εχει επιμεληθεί η Marie-Amélie Sauvé.
H Κendall Jenner μόλις κράτησε τις It bags της νέας σεζόν, στην καμπάνια της Longchamp
Παράλληλα, με την ready-to-wear συλλογή, με εμφανείς επιρροές 70’s – αέρινες πουκαμίσες με φιόγκους στο λαιμό, ρετρό μίνι φούστες και leopard prints- η καμπάνια προβάλει τη νέα best-seller τσάντα Longchamp. Η ονομασία «La Voyageuse«, είναι εμπνευσμένη από τις vintage τσάντες ταξιδίου, τα κομψά travel-looks και την φημισμένη χρηστικότητα των σχεδίων Longchamp. Η καμπάνια αναδεικνύει όλο το φάσμα των διαφορετικών εκδοχών της τσάντας «La Voyageuse», συμπεριλαμβανομένης της all-time-classic μαύρης δερμάτινης, καθώς και της φλογερής κόκκινης, με το νέο λογότυπο LGP του οίκου, το οποίο λανσάρισε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.
H Κendall Jenner μόλις κράτησε τις It bags της νέας σεζόν, στην καμπάνια της Longchamp
Την ολοκληρωμένη συλλογή «La Voyageuse» θα βρείτε στην Longchamp Boutique (Βουκουρεστίου 6, Αθήνα 105 64) και σε όλα τα καταστήματα DIGALAKIS.
Καταστήματα DIGALAKIS:
Κηφισιά: Παναγίτσας 6 | Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 60 Γλυφάδα: Δουσμάνη 9 | Λευκωσία: Κουμανούδη 1ΑΒ Στασικράτους

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: