H Kατερίνα Καραβάτου και αυτό το χρώμα έχουν πολύ καλές σχέσεις

H Kατερίνα Καραβάτου και αυτό το χρώμα έχουν πολύ καλές σχέσεις

Στη σημειολογία των χρωμάτων το μπλε χρώμα συμβολίζει τη θετική σκέψη, την πίστη και την αλήθεια. Στη μόδα το μπλε -και όλες οι αποχρώσεις του- είναι συνώνυμα των sophisticated looks, της διαχρονικής κομψότητας και της ανεπιτήδευτης φινέτσας. Στην τηλεόραση, όπως ανακαλύψαμε κάνοντας scroll στο Instagram της, φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο χρώμα της παρουσιάστριας της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», Κατερίνας Καραβάτου. Η Κατερίνα το υιοθετεί συχνά σε όλες τις εκφάνσεις του, από ρομαντικό γαλάζιο μέχρι fashionable Yves Klein Blue και αυστηρό Royal Blue και οι αποδείξεις βρίσκονται στην παρακάτω gallery.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύ εκλεπτυσμένη και «αριστοκρατική» χρωματική επιλογή που ξεφεύγει από το συνηθισμένο τηλεοπτικό τρίπτυχο του μαύρου-άσπρου-κόκκινου. Το μπλε κολακεύει τη λευκή επιδερμίδα της, τονίζει το ξανθό χρώμα των μαλλιών της και δείχνει classy είτε σε deux pieces είτε πάνω σε ένα κλασικό φόρεμα σε ίσια γραμμή. Αν θες να δημιουργήσεις ένα color blocked look μπορείς να το συνδυάσεις με κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και ροζ, δημιουργώντας μία πολύ κομψή αντίθεση.

Πάρε ιδέες από την παρακάτω gallery και τα αγαπημένα μας σύνολα της Κατερίνας και βάλε το μπλε στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα σου ξεκινώντας από αυτόν τον Ιούλιο. Μπορεί να είμαστε κοντά στο τέλος της (τηλεοπτικής) σεζόν αλλά ακόμα έχουμε όλο το καλοκαίρι στα πόδια μας….Καλή επιτυχία!
 Δέκα -καθόλου βαρετά- σύνολα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: