H Kate Middleton μόλις έκανε την πιο sexy εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα William

Η Kate Middleton και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William βρίσκονται εκτός της «βρετανικής τους βάσης» αυτές τις μέρες, καθώς πραγματοποιούν μία τριήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Βερολίνο, στο Αμβούργο και στην Νυρεμβέργη. Την πρώτη ημέρα του ταξιδιού τους, ήταν καλεσμένοι σε ένα απογευματινό garden party στην βρετανική πρεσβεία, το οποίο δόθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 91ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.
H Kate Middleton μόλις έκανε την πιο sexy εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα William
Μέχρι εδώ όλα καλά, φυσιολογικά και αναμενόμενα. Η έκπληξή μας δεν προήλθε από το γεγονός πως ένα «γαλαζοαίματο» ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της βασιλομήτωρ με κάθε επισημότητα, αλλά από το τι ακριβώς επέλεξε να φορέσει όταν το έκανε. Και εντάξει, ο William, έβαλε το κλασικό μπλε σκούρο κοστούμι του με το λευκό πουκάμισο και την ροζ γραβάτα του. Η Kate όμως ήταν μια πραγματική, στυλιστική αποκάλυψη. Δεν φόρεσε κάποιο από τα αγαπημένα της floral Erdem φορέματα, ούτε τα συντηρητικά coat dresses της Catherine Walker που τόσο λατρεύει. Επέλεξε ένα off-the-shoulder, κατακόκκινο Alexander McQueen φόρεμα.
H Kate Middleton μόλις έκανε την πιο sexy εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα William
Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν η απόλυτη ενσάρκωση του Spanish style στην πιο σοφιστικέ εκδοχή του. Μaxi, με βολάν στο τελείωμα, σούρες στη μέση και μανίκια τριών τετάρτων που «έσφιγγαν» στους αγκώνες, άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και είχε έναν αιθέριο μεσογειακό χαρακτήρα που με μαζεμένα μαλλιά και χρυσά oversized σκουλαρίκια θα μπορούσε να φορεθεί και από την Monica Bellucci, σε πάρτι στην Ιταλική Ριβιέρα. Η πριγκίπισσα ολοκλήρωσε βέβαια το look με έναν «πιο ήσυχο» τρόπο: με ένα ζευγάρι, nude Prada πέδιλα, την πλήρη απουσία κοσμημάτων, ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους και ανάλαφρες, καλοκαιρινές μπούκλες στα μαλλιά της. Kate μπράβο για την τολμηρή επιλογή και για το ότι επιτελούς μας έδειξες τους καλλίγραμμους ώμους σου, πάντα τέτοια!
Photo credits: Getty Images

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: